Mod yükleme sorunu
Normalde atölyeden sıkıntısız mod yükeleniyordu oyuna durudk yere hiç bişey yokken anlamadıgım bir sebepten artık abone oldugum modlar indirillmesine rağmen oyuna entegre olmuyor hiç bir mod yüklenmiyor oyunu silip bastan yükledim ama çözülmedi bir bilgisi olan varmı .
Ara
Çeşitli nedenlerden ben de aynı sorunu yaşadım daha önce. Gerek fazla modun bulunması gerek ise Steam'i dev modda çalıştırmak bunlardan bazıları.

Benim uyguladığım yöntem, adım adım daha rahat olur;

1. Oyunu hangi drive'a yüklediysen ID'sine (HoI4'ünki 394360) dikkat ederek cache dosyasını sil.

tbofj4.PNG

2. Workshop için de aynı işlemi uygula ancak bu sefer "content" ve eğer var ise "downloading" konumlarındaki aynı ID'ye sahip dosyaları da sil.

ozuqxo.PNG

3. Oyunun c:\users üzerinde oluşturduğu konumu da sil. Save'in bulunuyorsa önceden yedeğini al.

o7586z.PNG

4. Bu üç işlemi tamamladıktan sonra Steam konumunda (C:\Program Files (x86)\Steam) abone olduğun ancak launcher'da gözükmeyen herhangi bir modun adını aratarak indirme cache'lerini sil. Hepsinin tek bir konumda bulunması gerekiyor, silmesi kolay olacaktır.

Hepsinin ardından Steam'de HoI4 yüklü değilmiş gibi gözükecek, sorun değil amacın buydu zaten. İndirmeyi başlattıktan sonra mevcut dosyaları keşfedecek.
v5jjo8.gif
Ara
Bende cache dosyası yok ve indirdiğim mod hoi4te inmiyor mods kısmında bir bar var o bar boş ne yapabilirim acil?
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.