İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Şuan için sadece Khuzaitler ile oynuyorum.
•
İleti Sayısı: 6,430
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Kuzaitlerin attığı oklar katafraktlara sinek ısırığı gibi gelir. Ama katafraktlar Kuzaitleri şişlemekte ustadırlar. Yaşasın İmparator!
•
İleti Sayısı: 155
Imperium:
1
17-04-2020, 00:47
(Son Düzenleme: 17-04-2020, 00:50, Düzenleyen: mezamorta.)
Oyunda en saçma asker fian şampiyonu okçusu 2 sadak ok var ve çift elli kılıçta da ustalar sniper gibi namussuzlar. Kesinlikle sadece fian şampiyonu okçusundan 100 kişilik bi ordu ile alamayacağınız ordu yok. Denedim (bu arada oyunu en zor seviyede bütün özelliklerde en zor seviyede oynuyorum) sanki Tarkan gibi ikili atıyolar. Bu arada sturgiyalılar güzel olmuş, imparatorluk hepsinden biraz var gibi ortaya karışık, ben khuzaitleri seviyorum.
İleti Sayısı: 50
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Aseray ve Sturgia hariç hepsi ilgi çekici. Sturgia kralı sivilde köylü gibi dolaşmasa sevebilirdim, deveyle kargıcılık oynayan çöl bedevileriyse komik.
•
İleti Sayısı: 3,665
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
Şu anlık impratorluk ve khuzait ile oynayabildim. İmparatorluk ağır atlıları sayesinde bir tık önde. Ama eminim içerik geldikçe aserai ve battania ile de uzun süreler geçireceğim.
•
İleti Sayısı: 727
Imperium:
7
Meydan savaşlarını fazla yapmayı hedefliyorsam Khuzait'leri seçiyorum.
Daha az kayıpla daha fazla toprak almak istiyorsam İmparatorluk ordularını tercih ediyorum.
Defansif bir yapı içinse Vladyalılar çok hoşuma gidiyor Arbalet önceliği bakımından.
Batanyalılar çöp bana sorarsanız çift elle bir yere varılmıyor kalkan olmadan şu oyunda.
Sturgialılarında pek bir özelliğini göremiyorum açıkcası
" Hemen herkes tartışabilir, fakat güzel konuşabilmek herkesin yapabileceği bir iş değildir. "
•
İleti Sayısı: 184
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
5
Başta imparatorluk favorimdi. Şu an Vlandia ile başladım. Hafif Norman-Frank havası verdi hoşuma gitti.
•
İleti Sayısı: 2,261
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
19-04-2020, 01:21
(Son Düzenleme: 20-04-2020, 12:39, Düzenleyen: Ayro.)
Kültür bonuslarında ilk bakışta Vlandia çok iyi gibi geliyor ama çapulcuları bile yakalayamadığım anlar yaşayınca Battania'nın ormanda %10 daha az yavaşlaması çok daha etkili geldi bana.
Okçu olarak da en iyisi Battania (Kuzaitlerin atlı okçuları da atsızken hemen hemen aynı ancak zırhları kötü olduğu için kırılgan).
Atlı olarak da İmparatorluk ve Vlandia hemen hemen eşit.
Piyade için pek de seçim yapılacak bir şey görmedim, Sturgia bana kötü gözüktü sadece o kadar.
•
İleti Sayısı: 2,839
Imperium:
47
Şuan için en iyi tercih İmparatorluk ve Khuzaitler.
Pasif özellikler son yamada düzeltilmediyse şuan bonus vermiyor.
Birlik olarak şuan açık ara imparatorluk katafraktları en önde. Okçu olarak fianlar iyi olsada bolca meydan savaşı yaptığımız bir oyunda atlı ordusu bence her zaman daha öndedir.
En güçsüz krallık açık ara Sturgia. Birimleri gerçekten çok kötü ileride dengelenecektir.
Vlandia ise herşeyde ortalama denilebilir.
Aserai için T4 altı üniteleri çok kötü denilebilir ama yükseltme yapılırsa üst seviye birimleri en iyi olmasa da kaliteli.
•
İleti Sayısı: 605
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
En güzeli hepsinden acemi toplayıp karma ordular kurmak. Ama Sarranidin hatırası yüzünden Aseray memlükleri eksik etmiyorum. Ağır zırhlı süvarinin ok atması bayağı iyi oluyor. Bu arada Warbandda haritada gezince xp gelirdi burda garnizon diyorlar xp geldiği yok. Barış zamanı hep çapulcumu keseceğiz anlamadım.
•
İleti Sayısı: 716
Imperium:
7
Multiplayer kısmında İmparatorluk oldukça güçlü ve acilen dengeleme getirilmesi gerekiyor, genel olarak ırkların ekipman dengesi hiç yapılmamış sadece rastgele dağıtılmış gibi geldi bana.
•
İleti Sayısı: 155
Imperium:
1
fian okçularından oluşan orduyla her türlü savaşta denedim atlılar gelmeden yok oluyor kesinlikle dengelemeleri gerekiyor full fian okçularından oluşan 100 üzeri bir orduyu hiçbir şey tutamıyor neredeyse boşa hiç ok atmıyolar her attıklarını vuruyolar üstüne uzun menzilliler hızlılar ve attıkları mask ok 2-3 öldürüyo yakın dövüştede çok iyiler düzgün komuta edilen bi fian okçu ordusu yenilmez kesinlikle deneyin
•