[MP] ANNO 1404 History Edition - Multiplayer Aralık 2021
c35917c6-bd21-4d85-863e-20f5a728de39.jpg

ANNO 1404 History Edition Aralık 2021 Multiplayer etkinliğine hoş geldiniz.

Etkinliğin İşleyişi
  • Etkinlik günü Cumartesi'dir, 19:00'da oyun başlar.
  • Oyunda 4 takım bulunur. Her takımda belli rollerde belli kişiler bulunacaktır.
  • Oyun ayarları ilerleyen günlerde belirlenip etkinlik konusundan duyurulacaktır.

Takımlar
Takım #1
Görsel
Oyuncular
@Voidian
@Rzenma
Takım #2
Görsel
Oyuncular
@SoulForged
2. Oyuncu
Takım #3
Görsel
Oyuncular
@Duman
2. Oyuncu
Takım #4
Görsel
Oyuncular
@Ayro
2. Oyuncu
Ara
Beni yazin ben katilirim.
Ara
Ne zaman baslicak acaba multi Aralık bitmek uzere
Ara
4 kişi olursa bu cuma başlayabilir.
Ara
Persembe Anno 1800 var o gun de konusuruz muhtemelen cikar 4 kisi
Ara
Katılıyorum cuma gününe kadar indiririm.
Ara
Katılıyorum.
Ara
4 kisiyi tamamladik ikinci oyuncular olcak mi ? Bir de ayarlar nasil olcak harita boyutu, fertility , baslangic parasi ve diger ayarlar
Ara
Evet, her takımda 2şer oyuncu olursa 3. oyuncu slotları açılacak. Ayarlarda oyuncuların başlangıçta batmamasını garantileyecek kadar para vermek lazım, harita boyutu ve verimlilik gibi ayarlar ayrıca değerlendirilecek.
Ara
Yarın baslıyor muyuz en son yıne dıscorddan da konusuruz gelcek olan gelır gelmezlerse 4 kisi baslıyalım en azından
Ara
Discord kanalında toplanıp yavastan baslayalım bu arada oyunu Venice dlc li history edition olarak oynıcaz dimi hani gecenlerde ubisoftun ucretsiz verdigi :)
Ara
Anno 1404 Venice - History Edition sürümü ile oynanıyor. Katılımcıların Ubisoft üzerinden beni eklemesi lazım. 

unknown.png

Oda kuruldu.
Ara
Katıldım. Önümüzdeki hafta gelemeyebilirim.
Aksamki etkinlige kimler katılabilecek? @Duman yokmus sanirim.
Ara
Şahsi programımdaki bazı aksaklıklar nedeniyle Anno etkinliğini kalıcı olarak Cumartesi gününe aktarmamız gerekiyor, saati aynı olacak. Dolayısıyla bugünkü etkinlik te yarın 19.00'da oynanacak.
Ara
bugun oynancak mı o halde ? katılabılcek mı herkes
Ara
Evet oynanacak.
Ara
Hazırım.
oda kuruldu
Ara

Konuyu Okuyanlar: 15 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.