[MP] ANNO 1800 - Multiplayer: Kasım 2021
5b647010ef3aa548048c5958.jpg

ANNO 1800 Kasım 2021 Multiplayer etkinliğine hoş geldiniz.

Etkinliğin İşleyişi
  • Etkinlik günü Perşembe'dir, 19:00'da oyun başlar.
  • Oyunda 4 takım bulunur. Her takımda belli rollerde belli kişiler bulunacaktır.
  • Oyunda oyuna Region ekleyen tüm eklentiler kapalı, diğer tüm eklentiler açık olacaktır.
  • Oyun içerisinde tüm oyuncular bir haritada X sayıda adaya sahip olmadan, hiçbir oyuncu X+1. adaya liman atamaz.
  • Oyun ayarlarında adalar küçük, verimlilik orta düzeyde olacak, NPC'lerin hepsi açık olacaktır.

Takımlar
Takım #1
Görsel
Oyuncular
Eski Dünya Valisi
Yeni Dünya Valisi
Takım #2
Görsel
Oyuncular
Eski Dünya Valisi
Yeni Dünya Valisi
Takım #3
Görsel
Oyuncular
Eski Dünya Valisi
Yeni Dünya Valisi
Takım #4
Görsel
Oyuncular
Eski Dünya Valisi
Yeni Dünya Valisi
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Takım #1 : QATAR-FC
Eski dunya: @Mabella
Yeni dunya : @Sezar

Katiliyoruz.
[+] 1 üye Sezar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Tekliflere açığım. Katılıyorum.

Günü yanlış görmüşüm. Perşembe günleri uygun değilim. Katılamıyorum.
Sic Parvis Magna
Ara
Katılıyorum. Oyun günü takım arkadaşım beni çağırırsa sevinirim.
[+] 1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Önümüzdeki hafta Perşembe günü başlayacağız.
Ben de katilabilirim takimim yok henuz
Ara
Bugun baslayacaksa yazabilir misiniz? Ona gore kendimi ayarlayacagim.
Ara
Son 1 saat kaldi duman a da yazdim ama cevap yok en azindan 4 kisi ciksa yine de baslayabiliriz belki
Ara
Bugün oyun yok arkadaşlar. Haftaya başlarız büyük ihtimal
omnia fui et nihil expedit
Ara
Önümüzdeki hafta başlamaya çalışacağız. Katılım bekliyoruz.
Etkinlik oyuncu sayısı fark etmeksizin yarın başlayacak.
Tamamdır takımları da ayarlayalım ben de Takım 2 de Eski dünya valisi olurum yanıma oyun basları eskı dunyada gemlileri kontrol edip sonrasında yeni dunya valiligi yapıcak biri gelebilir. Bu arada oyunda aktif olcak ek paketler bunların tüm oyuncularda olması lazım onların dısındaki kozmetik paketler olanlar kullanabiliyor, Anarşi paketi hostta olsa yeterli mi bilmiyorum ama oyuna eklenirse farklı itemler katabiliyor gerci bu sefer ek oyuncu koymamız gerekcek. Kurallarda korsanlar ve ek yapay zeka oyuncusu olup olmıcagı tam konusulmamıs , influence kazanımı da dusuk tutulursa daha stratejik bir oyun olabilir.
Season 1 : Botanica
Season 2 : Seat of power ,Bright Harvest
Season 3 : Docklands, Tourists, High Life
Ara
Oda kuruluyor.
Etkinliğin yayını için Strategyturk Twitch: https://www.twitch.tv/strategyturk
Dün ilk oyun gününü tamamladık, takımlara ek oyuncular bekliyoruz.
Elimde olmayan sebeplerden oturu gecikme icin katilimcilardan ozur dilerim.
SS almayi unutmusum ama ilk gun cok gelisemedik acayip bir para sikintisi vardi, hafiflesede hala surmekte. Ayrica iddialarin aksine kesinlikle sablon kullanmiyorum hersey dogaclama. Soul guzel gelisti, Aes ise guzel sablonlar yapti. Diger katilimcilarin gerisinde olsak da hala iddialiyiz.
Ara
İlk oyun sakin gecti oyun dusuk para kazanımı nedenıyle herkes zorlanmıstır. Ben en son gunluk oyun bitmeden Artistan seviyesine gectim yeni dünyaya gemi yolladım cam üretme cabalarına basladım ama para sıkıntı o yuzden sabun uretımımı hızlandırdım para kazanma amaclı. Arasında anlasma yapan ıkı arkadas vardı . Ilk gun pek savas olmadı hatta savas gemısı yapan bile olmadı desek yerıdır herkes ekonomısını oturtmaya calıstı sanırsam.
Ara
Kacta basliyoruz bugun?
Ara
Birazdan.
Etkinliğin yayını için Strategyturk Twitch: https://www.twitch.tv/strategyturk

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.