İleti Sayısı: 8,077
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
71
Saat 20.00'dan önce genelde müsait olamıyorum. Ama yine gelmeye çalışacağım, katılıyorum.
•
İleti Sayısı: 1,909
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
49
Bu akşam 20'de müsait olanlarla maç yaparak başlayabiliriz. Katılmak isteyenleri bekleriz.
omnia fui et nihil expedit
•
İleti Sayısı: 728
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Tamamdir ben gelirim mabella seni de ekliyim steamden de davet atarsin mac zamani
•
Imperium:
71
İnternet gidip geldiğinden oyundan düştüm kusura bakmayın. Başta aldığım saldırıdan toparlanıyordum, Huskarlları yenmiştim ama internete yenildim.
•
İleti Sayısı: 728
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Bugun de oynicaksak oyun saatini 9 a alabilir miyiz? 7 de almanya ilgtere maci var
•
Imperium:
49
Yarın akşam 21'de müsait olan oyuncularla girebiliriz.
•
Imperium:
71
Lobi kuruldu.
Adı: Strategyturk Multiplayer Etkinliği
Şifre: st
•
Imperium:
71
İlk maçta doğru tempoyu bir türlü tutturamadım. Okçulara karşı yeterli miktarda asker üretemeyince kaybettik. İkincide biraz daha agresif oynadım. Orada birim seçimlerim ve sayılarım daha iyi oldu.
•
Imperium:
49
Ufak bir rahatsızlığım nedeniyle bugün etkinlik yapılmayacak. Pazartesi günü 9'da görüşmek üzere
•
Imperium:
71
Dünkü maçtaki harita fazla açıktı. Ondan düzgün bir savunma yapamadığımdan imperial olamadan yıkıldık. Yaptığım saldırı kötü olmamasına rağmen. Daha etkili bir şekilde saldırıp rakibimi önce yıksaydım işler değişebilirdi ama olmadı. Yine güzel bir maçtı.
Günler için cuma hariç, saat akşam 8'den sonra olacak şekilde bana herhangi bir gün olabilir. Zaten genel olarak uygun oldukça her etkinliğe gelmeye çalışıyorum. Onun dışında temmuzun sonuna doğru şehir dışına çıkma durumum var, o zamana kadar gelebilirim.
Aşağıdaki 1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Mabella