[MP] Civ6 - Multiplayer (PBC+Hanedan) Mayıs 2020
İsmimin on sekisincisiyim. Dünyamızın hızla değiştiği bir dönemde doğdum. Dinimiz kıta boyunca yayılıyor, insanlar artık gökyüzünü feth ediyordu. Cree'ler bir uyduyu dünyanın yörüngesine yerleştirmişken, bilimde öncü olan ülkemizin bundan mahrum kalması çok yazık olurdu.
20200525175140_1.jpg
Japon savaşını 30 tur boyunca 25 altın ve ellerinde kalan tek elyazması olan Faust'u elimizde bol bol olan yeşimlerden bir tanesi karşılığında bitirdim. 
20200525180629_1.jpg
İnsanoğlu gelişiyordu. Ama bunun da bir bedeli vardı. Bu yüzden kömür fabrikalarını zamanında kapatabilmek için barajlarımıza santraller kurdurdum. Biryandan artan nüfus için mahallerler ve marketler de yapmakla meşguldüm. 
20200525180803_1.jpg
Biz daha bir uydu bile fırlatamamışken Cree kabilesi Ay'a insan yollamayı planlıyordu. Creeler artık tek başlarına bırakılamazdı. 
20200525180944_1.jpg
Biryandan valilerimizden biri bir suikastçi tarafından yaralandı. Bunu her hatırladığım zaman karşı casusluk için neden yatırım yapmadığımı düşünürüm. 
20200525182247_1.jpg
Uydu projemize başladım. Ama ne yazıkki projemizin bitişini göremeyeceğim sanırım. 
20200525183840_1.jpg
20200525184126_1.jpg
Biz İnka savaşı karşısında savunma pozisyonumuzu korurken, Moğollar da bize savaş ilan etti. Ama üstün teknolojimiz ve hava filomuz sayesinde hepsini yok ettik. Şu anda bile atlıları ile ülkemizin içine kadar giriyorlar. Ama uçaklarımız onları durdurmaya yetiyor. 

20200525190014_1.jpg
Son kayda değer Japon şehri de isyan etti ve halkının bize katılmak istediğine dair dedikodular dolaşıyor etrafta. Bırakalım geleceklerini kendileri belirlesin. 
20200525190300_1.jpg
Saltanatım boyunca küçük bir filo ve atomun gücü hakkında bir sürü araştırma yaptım. Kuvvetle ihtimal birkaç yıla bilim insanlarımız atom bombasını teoriden taslağa dökecektir. Senden yapmanı istediğim şey oğlum, Cree Devletini küçük donanmamız ile nükleer bir cehenneme çevirmen. Zaten bütün dünya bize düşman. Artık kongrelerde doğru dürüst sözümüz bile geçmiyor. Belki bunda benim payım büyük. Babamın mirasını iyi yönetemedim, cemaatleri kullanarak bir donanma kurabilecekken salak gibi yabancılara parasıyla kurdurdum donanmayı. Lütfen benim gibi olma. Yerel halktan iste ne isteyeceksen. Protestanlıkla yarışan dinimiz zaten bütün adadaki tek ciddi din oldu. O sana yardım edecektir.
[+] 1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Civ6 - Multiplayer (PBC+Hanedan) Mayıs 2020 - Yazar: Onur34 - 25-05-2020, 19:24

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.