[MP] CK2 - Multiplayer: Şubat 2020
ck2.png
Etkinliğin Nizamı
GM: @Ferreke
Etkinliğin Başlangıç Saati: 20:00-00.00 
Oyun Günleri : Pazar

Oyunun Başlangıç Tarihi : 769

Etkinlik Kuralları
*Etkinliğin amacı eğlenmek ve güzel vakit geçirmektir,katılımcının diğer oyunculara karşı saygılı olunması beklenir.
Oyuncu karakterin ailesine suikast düzenlenemez , oyuncular keyfi sebeplerle öldürülemez.
Oyuncular tarikat özellikleriyle başka oyunculara zarar veremezler, tarikat özelliklerini başka oyunculara karşı kullanamazlar.
Oyuncular zindana atılabilir ,zarar verilebilir,öldürülebilir fakat sonsuza dek zindanda bekletilemezler.
Oyuncular yardımlaşarak oynayamazlar (acemi oyunculara yardımlar veya ai tarafından oyun dışı kalacak oyunculara yardım edilebilir.)
Oyuncularda hükümdar-vassal ilişkisi suistimal edilemez.(vassal oyuncunun hükümdarı olan oyuncuya gereksiz şekilde sadık ve yardım etmesi)
Oyuncular savaştayken bir başka oyuncuyu müttefik yapıp savaşa çağıramaz.
Oyuncular herhangi bir exploitten yararlanamaz.
Oyuncuların her etkinlik günü sonrası ülkelesine dair rp yapması beklenir.
Oyuncular ülke,karakter ve hanedan adlarını tarihsel olmayan isimler veremez.
Oyuncular oyunu durduramaz, Büyük miktarda toprak kazanımı olursa admine oyunu durdurmasını söyleyebilirsiniz.
Din değişimleri bölgeyle uyumlu olmak zorundadır.
Konar-Göçer oynamak yasaktır.

Oyuncular bu konu altından steam adresini belirterek başvurabilir ve Önerilerde bulunabilir.
Tüm DLCler aktiftir.
Etkinliğin oyuncu dostu olması hedeflerimiz arasındadır,Acemi oyunculara yıkıcı zararlar vermek ayıplanır.
[+] 1 üye Ferreke nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Katılıyorum
omnia fui et nihil expedit
[+] 1 üye Mabella nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
katılıyorum

https://steamcommunity.com/profiles/76561198158344940/
Ara
20200209235630_1.jpg
bu etkinlik günü neredeyse 60 sene oynadık ve herkes kont olarak başladı bence güzel ve akıcı bir etkinlik günüydü haftaya katılamayan arkadaşlarımızı da bekliyorum.
Ara
Katılıyorum
Ara
akşam kaldığımız yerden devam ediyoruz
Ara
katılıyorum. Artık kendime uygun bir yer bulurum.
Ara
oda kuruldu , katılımcıları bekliyoruz
Ara
20200217000450_1.jpg
Abbasi halifeliğinin ani çöküşü sonucunda Mısır yöresinde yükselen Quadirid Sultanlığı halife unvanında hak iddia etmeye hazırlanmakta ve Güney Doğu Ak Denizin efendileri olduğunu iddia etmekteler.
[+] 1 üye Selene nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bu kadar muntazam bir multi etkinliği için haftada 1 gün az değil mi gm hazretleri?
[+] 2 üye Enesyavuz nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bende katılmak istiyorum.
[+] 1 üye TRuva nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
20200217000553_1.jpg
885 yılı dünya haritası

Ara
Katılımlar açıktır
Ara
akşam kaldığımız yerden devam ediyoruz
Ara
Oda kuruldu.
ID: 90132903634002950
şifre: st
Ara
20200223234439_1.jpg
935 yılının haritası
Ara
20200223225123_1.jpg

En son oyun günü benim için hüzünlüydü. Şeytanın çocuğu olan kızımın tüm kardeşlerini öldürüp cariye olarak kocaya kaçmasıyla 50 yaşımda kadın başıma vârissiz kaldım. Gameover yazısını göremeden rehost attık daha doğrusu rehosta denk geldi. Riske girmeden gotlanda bir kont olarak yeniden başladım. Bir ümit korkarakta olsa bizanstaki haneme göz ucuyla baktım. Belki dedim kendi kendime. Rehostan birkaç ay sonra karektirim ölmüş sahip olduğum topraklar akbabalar tarafından çoktan pay edilmişti bile. İçim cız etti, birkaç damla gözyaşı döktüm ardından. İnişli çıkışlı da olsa imparatorluktaki en güçlü haneye sahiptim. Bir demon child uğruna hepsi gitti. O zaman anladım iyi statların boş beleş sayılar olduğunu. Mühim olan hayırlı bir evlat, dizinin dibinden ayrılmayan vârismiş meğerse.
[+] 2 üye Enesyavuz nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
mp yok galiba bugün
€20
Ara
Katılmak isteyenler gelebilir rehosta gidiyoruz
[+] 1 üye Enesyavuz nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.