[MP] CK3 - Britanya Multiplayer: Mayıs 2022
Q8IIWFO.png

Crusader Kings III Britanya Multiplayer - Mayıs 2022
Zümrüt adalarının, kralların ve savaşın diyarı, Britanya.

Etkinlik Düzeni
Etkinlik İşleyişi
  • Oyuncular oyun içerisinde herhangi bir exploitten yararlanamaz, forum kurallarına aykırı davranışlar sergileyemez.
  • Oyuncular Britanya İmparatorluğu de jure sınırlarının dışına çıkamazlar, bu sınırların dışarısından müttefik edinemezler.
  • Oyuncular sadece de jure Düklüğüne sahip olduğu bölgenin kültüründe ve dininde olabilir.
  • Oyuncular, bir başka oyuncuya saldırarak başkentinin de jure Düklüğünden toprak alamaz, bu toprakları talep edemez.
  • Oyuncular başlangıç başkentlerini, de jure Düklüğün dışına taşıyamaz.
  • Oyuncular mirastan men etkileşimini kullanamazlar.
  • Bir oyuncuya suikast düzenlenebilmesi için, oyundaki mevcut oyuncu sayısının yarısından fazlasının onay vermiş olması gerekir.
  • Bir önceki oyuncu karakteri suikastle ölmüşse, oyuncuya suikast düzenlenemez.
  • Oyuncu karakterin çocuklarına suikast düzenlenemez.
  • Oyuncular karakterlerine, ülkelerine vb. öğelere roleplay'e aykırı isimler koyamaz.

HanedanBaşkentOyuncu
RhodriDevon@murtiurti4
CrovanUlster@BeRDuSH
RossSuffolk@Aeschyli
NorthamptonHampshire@Ferreke
OitirEnnis@Rotiron
WingfieldStrathearn@okocpinar
GwyrMorgannwg@demirali333
ArailtRoss@Tervel
FyscheLancashire@Ayro
CathailMayo@Voidian
MynywFerlix@SushicDt
SgainArgyll@Sxario
MelLeicestershire@PCOyun
AalborgDyflinn@Dreamerscream
AedacainLeinster@Gurt
LincolnBernicia@Kul Tigin
GillslandGalwyddel-
RhufoniogEryryi@Mabella
CrielLindsey@TurkJedi
OxfordshireRose@Yohaynes
[+] 2 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Katılıyorum.
Ara
Etkinlik mevcut CK3 multiplayer etkinliğinden sonra başlayacak, o zamana dek belli aralıklarla yukarıdaki haritada yer alan önerilen karakterlerin tanıtımı yapılacak, takipte kalın.
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Dubhlinn olarak Katılıyorum.
giphy.gif
Ara
Katılıyorum. Tahminim güzel bir etkinlik olacaktır.
Ara
Katılıyorum.
Ara
Katılıyorum.
Ara
Salı günü mp başlamadan önce ortak kararla kaldırılırsa katılıyorum
t8nubAh.gif
Ara
Lobide karakter seçimi olmayacak, herkes ilk oyun günü öncesinde tanıtımlar üzerinden karakterini seçmiş olacak. Tanıtılan karakteri yukarıdaki haritadan bulabilirsiniz. Her karakter tanıtımında spesifik bir özelliğe atıfta bulunulacak.

unknown.png
1. Rhodri Hanedanından Devon Earlü Enoder
Kernevek Rhodri hanedanına mensup Devon Earlü Enoder, 22 yaşında. Enoder, kendisinden 5 yaş büyük karısı Kontes Rannoeu'dan Breoc isminde oldukça Çirkin bir varise sahip.

unknown.png
2. Crovan Hanedanından Ulster Şefi Cinaed
Etkileyici bir diplomat olan Cinaed, İrlanda'nın bereketli Ulster topraklarına hükmediyor. Dışarıdan sabırlı ve iffetli biri gibi görünse de, hem kendisi hem de 10 yaş küçük karısı Ben-Ulad bazı Sadistçe eğilimlere ve açığa çıkması durumunda skandal yaratabilecek sırlara sahip...

unknown.png
3. Ross Hanedanından Suffolk Earlü Sigehelm
Anglosakson Earlü Sigehelm, özellikle Orman Savaşlarında usta bir taktisyen. Sabırsızlığı kimi zaman felaketi olabilse de, cesaretiyle rakiplerini geride bırakabilir. Oğlu Eadric, kaba tavırlarıyla gerçek bir Ross olduğunu gösteriyor.

earl.png
4. Northampton Hanedanından Hampshire Earlü Offa
Korkak, tembel ve kararsız bir kişiliğe sahip olan Earl Offa aynı zamanda gölgelerin efendisi, gerçek bir entrika ustası. Kendisi çocuğu Sigerad ile birlikte ırsi sağlık sorunlarından muzdarip.

earl2.png
5. Oitir Hanedanından Ennis Earlü Şef Talan
Talan Oitir, İrlanda genelinde tanınan dahi bir filozof. Oğlu Cummascach babasının izinden gidecek gibi görünüyor.

earl3.png
6. Wingfield Hanedanından Strathearn Şefi Anarawd
Anglosakson, Kumbriyalı, Pikt ve Gael topraklarının kesişme noktasında yer alan 23 yaşındaki Şef Anarawd, Herkül'ü andıran bir kuvvete sahip. Oğlu Tewdwr de babasının bu gücünü taşıyor.

unknown.png
7. Gwyr Hanedanından Morgannwg Lordu Ceneu
Öfkeli, cesur ve kindar biri olan Lord Ceneu, kışın yapılan savaşlarda tecrübeli mükemmel bir komutandır.

unknown.png
8.Arailt Hanedanından Ross Mormaeri Ardgal
Zayıf eğitimine rağmen mükemmel bir entrikacı olan Ardgal, kamburuyla diğer Gael hükümdarlar tarafından alay konusu haline getiriliyor.

unknown.png
9.Fysche Hanedanından Lancashire Earlü Osweald
Earl Osweald, usta bir diplomat. Kendisi aynı zamanda Hemofiliden muzdarip.

unknown.png
10. Cathail Hanedanından Mayo Şefi Ercaid
Mayo Şefi Ercaid usta bir entrikacı. Komşularının neredeyse 2 katı askere sahip olması dikkatleri çekiyor.

unknown.png
11. Mynyw Hanedanından Ferlix Lordu Ioan
İyi bir idare becerisine sahip olan Lord Ioan, çalışkanlığıyla dikkat çekiyor.

unknown.png
12. Sgain Hanedanından Argyll Mormaeri Daniel
23 yaşındaki Mormaer Daniel, birtakım ırsi sağlık problemlerine sahip olsa da, en azından oğlu Fuirechtach bu sorunlara sahip değil gibi görünüyor.

unknown.png
13. Mel Hanedanından Leicestershire Earlü Guthfrith
Sabırlı Leichestershire Earlü, muharebelerde tedbiri elden bırakmamasıyla bilinse de, asker sayısı açısından bölgesindeki en zayıf hükümdarlardan biri.

unknown.png
14. Aalborg Hanedanından Dyflinn Şefi Karl
Britanya'nın yegane Nors hükümdarı olan Karl, ufak bir orduya, büyük bir hırsa sahip.

unknown.png
15. Aedacain Hanedanından Leinster Şefi Ronan
Adil bir hükümdar olan Leinster şefi, üstün bir öğrenim becerisine ve idare yeteneğine sahip.

unknown.png
16.Lincoln Hanedanından Bernicia Earlü Gospatric
Earl Gospatric, zekasıyla dikkatleri üstüne çekse de aynı şeyi oğlu Osulf için söylemek güç...

unknown.png
17.Gillsland Hanedanından Galwyddel Earlü Gwrgi
Galwyddel'li Gwrgi Gillsland'ın oğlu Nynniaw map Gwrgi ap Gillsland, bir cüce...

unknown.png
18. Rhufoniog Hanedanından Eryryi Lordu Merfyn
Tartışmalı cinsel tercihlere sahip Lord Merfyn, aynı zamanda oldukça hırslı bir kişiliğe sahip.
[+] 3 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Aynı düklüğe denk düşmeleri sebebiyle 2 karakter değişti, bazı "yan yana" karakterler olmasının sebebi bu.
Katılıyorum

3. Ross Hanedanından Suffolk Earlü Sigehelm
youjo-senki-the-saga-of-tanya-the-evil.gif
Ara
Katılıyorum - Hwicce
Ara
Katılıyorum - Rhodri Hanedanından Devon Earlü Enoder
Ara
Katılıyorum - Bernicia Earlü Gospatric
Üstte gök basmasa, altta yer delinmese Türk milleti; ilini, töreni kim bozabilecek?
Ara
Tüm karakterler mesaja eklendi. İlk mesajda karakter ve oyuncuların yer aldığı bir tablo olacak.
Mel Hanedanı olarak katılıyorum.
WhaW8Am.gif
Ara
Miras yoluyla bir toprak karakterimizin atalarından birine kalırsa sonra o ölünce o toprak bize geçerse ve bu oyuncunun kontrolü dışında gerçekleşirse ada dışı toprak sahibi olabiliyor muyuz?
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
Ara
Leinster Şefi Ronan'ı tercih ediyorum.
Ara
Rhufoniog Hanedanından Eryryi Lordu Merfyn olarak katılıyorum
omnia fui et nihil expedit
Ara
northhampton hanedanı olarak katılıyorum
Ara

Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.