Dün @
Justicar ve @
SatanistKesenKedi ile birkaç maç oynadık. @
SatanistKesenKedi bize beş maçın sadece birinde eşlik etti ve oynadığımız beş maçın dördünden zafer ile ayrıldık.
İlk oyunda ben midde Viper oynadım. @
Justicar safe lane'de Spectre, @
SatanistKesenKedi ise yanında Tusk oynadı. Kendi koridorumda kaçış konusunda çok güçlü olmasına rağmen Mirana'yı ezdim ve diğer koridorlara attığım baskınlar ile takımımı öne geçirdim. Böylelikle 30 dakika içinde maçı çok rahatça kazandık.
İkinci oyunda ise bu sefer midde Tinker oynadım. kendi koridorumda Dazzle'ı ezdim. Boots of Travel'ımı bitirdikten sonra da koridorların hepsini ittirmeye başladım. Safe lane'de Pudge-Lion ikilisi koridorlarını iyice ezdikten sonra karşı takımdaki Centaur Warruner oyundan çıktı. Centaur'un oyundan çıkmasından sonra Dazzle dışındaki diğer herkes de oyunu terk etti. Kısa süre içinde maçı bitirdik. Bu oyun @
Justicar pek aktiflik gösteremedi.
Üçüncü oyunda ise yine midde Tinker oynadım. Koridorumda Silencer bulunuyordu. Kendisini olabildiğince hırpaladım ve birazcık farmlayıp Boots of Travel'imi aldıktan sonra koridorların hepsini ittirmeye başladım. Kısa süre sonra Silencer oyunu terk etti. Karşı takımın geriye kalanı da pek dayanamadı.
Dördüncü oyunumuzda ise Off lane'de Doom oynadım. Yanımda ise Spectre ile @
Justicar vardı. Kendi koridorumuzda pek başarılı olamadık fakat haritada bulabildiğim her alanda farm yaparak oldukça güçlendim ve oyunun ilerleyen dakikalarında ise durdurulamaz bir güç haline geldim. Bu sırada karşıdaki Bounty Hunter ise all chat üzerinden bana sataşıyordu fakat kendisini kaale almadım. Neredeyse bir saat süren karşılaşmanın ardından zaferle ayrıldık.
Beşinci ve son maçımızda ise midde Rubick oynadım. Kendi koridorumu oldukça ezdim ve diğer koridorlara da yardım etmek için baskınlarda bulundum. Fakat takımımzdaki carrylerin yeterince kasamamasından ve karşıdaki Slark'ın çok kasmasından ötürü oyunu kaybettik. Slark oyunun sonlarına doğru trolleyerek oyunu bitirmedi bu yüzden yaklaşık 30 dakikamızı boşa harcadık fakat sonunda geldi ve oyunu bitirdi. Böylelikle ilk mağlubiyetimizi de almış olduk.
Maç sonuçları spoiler içinde.