İleti Sayısı: 1,156
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
10
(11-09-2018, 16:04)SpLinter : Dosya üzerinde söylenenler dışında oynama yapılmadığını nereden bileceğiz.
bu düzenlediğim ilk etkinlik değil , sonuncusu da olmayacak inşallah. 3 yıldır bu forumun aktif bir üyesiyim ve yönetici kadrosundayım. Kendimi ispat emek gibi bir durumun içinde olmadıgımı düşünüyorum. Etkinliğe katılıyorsanız Yöneticiye güvenmek durumundasınız. her etkinlikte durum böyledir sadece EU4 mp leri için geçerli değildir.
bu sefere mahsus müdahale öncesi save i ve sonrasinda ki save paylaşılacak. Oyunu kayıt eden @ iberkay save dosyasını paylaşır mısın ? edit sonraki save i editlendikten sonra kendim paylaşacağım. istediğiniz kadar inceleyebilirsiniz. ama bundan sonraki saveler ise oda kurulmaya yakın paylaşılacak. benden save talebinde bulunmayın. bu tür ekstrem durumlar dışında paylaşım yapılmayacak.
Ayrıca belirtmek istediğim editten kastım su : Save açılacak, ilgili ülkeye girilecek , corelar bırakılacak ve 1er corruption eklenecek. dosya üzerinde her hangi bir oynama söz konusu değil. truce olayı ise truce un bittiği tarihten itibaren sözlü bir barış. truce u söylememdeki amaç ise mısırdaki oyuncunun bir avantaj elde ettiği ve bu avantajını kullanarak oyuncu savasına etki etmesi. baltıkdaki oyuncu bir oyuncu savası yapmadı sanırım, yaptıysa bununla ilgili de karar alabilirim bu konu hakkında da bilgilendirme yapabilirsiniz.
söylemek istediğim başka bir nokta ise her hangi bir kural ihlali olduğunu düşündüğünüz her hangi bir konuyu foruma yazmak ya da başka ortamlarda ortamlarda belirtmek yerine özel mesajdan bana ulaşmanız. gerekli incelemeyi yaptıktan sonra aykırı bir durum söz konusu ise durum açıklanır aykırılık giderilir. Kural öneriniz değerlendirilir ve gerekli görülürse eklenir.
Saygılarımla...
Imperium:
10
11-09-2018, 23:12
(Son Düzenleme: 11-09-2018, 23:13, Düzenleyen: Raijin.)
Karar verilen cezalarda düzenlemeye gidildi. yaptığımız konuşmalardan sonra Oyuncuların art niyetle yapmadıklarına kanaat getirdim. dolasıyla yine kendileriyle konuşarak bir çözüm sağladık.
@ Alduin - oyun başladıktan itibaren 3 yıl ofansif savaşta yer alamayacak. mevcut müttefiklerinin defansif savasına isterse gidebilecek, yeni alacağı müttefiklerin de ise karsı tarafın savaş lideri oyuncu ise White peace ile savaştan ayrılacak.
@ PeaceMK - ülke durumu el vermediği için 24 devo toprak salıp 8 yıl Ofansif savaşta yer alamayacak, mevcut müttefiklerinin defansif savasına isterse gidebilecek, yeni alacağı müttefiklerin de ise karsı tarafında savaş lideri oyuncu ise White peace ile savaştan ayrılacak.
@ 4S0S - 15 yıl Ofansif savaşta yer alamayacak mevcut müttefiklerinin defansif savasına isterse gidebilecek, yeni alacağı müttefiklerin de ise karsı tarafında savaş lideri oyuncu ise White peace ile savaştan ayrılacak.
Cezaların güncellenmesi sebebiyle save'e herhangi bir müdahalede bulunmayacağız. dolayısıyla paylaşmamıza ihtiyaç kalmadı. Perşembe günü 20:45 de görüşmek üzere.
•
İleti Sayısı: 1,542
Imperium:
11
@ Raijin benim olayı ne yapıcaz Poitoyu serbest bırakmak zorundaysam bari onun yüzünden girdiğim borcu geri alsaydım. Onun dışında müttefik olarak kullanıyordum nedense yapay zeka adamın bana yardım etme ihtimali olmamasına rağmen güçlüyüm diye korkuyor :D .
•
Imperium:
10
senin durumu düzeltelim. mecbur müdahale gerekiyor ozaman.
•
Imperium:
11
Toplam ödediğim şöyle 440 Borç aldım savaşta Poitouya ödendi +Uzun süredir borç vergisini ödüyorum ayrıca Poitou birde savaş anlaşmasından gelirimin %10 ununu aldı warlı birşeydi barış koşulu unuttum.
Aşağıdaki 1 üye TR Ace nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye TR Ace nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Voidian
Imperium:
10
500 dukat oyununa yüklerim sanırım yeterli olur. ateşkes bitince salabilirsin . amerikadaki devleti de salman gerekiyor.
•
Imperium:
11
Amerikadaki bir işe yaramıyor zaten sorun yok. Atarım direk onuda.
•
İleti Sayısı: 1,463
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
24
O devlet için aslında sınır olan bir oyuncu claim atıp girip anlaşma ile salınabilir.Tabi edilen zararı karşılamıyor orası ayrı.
•
İleti Sayısı: 1,039
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
6
Öncelikle rp yapıyoruz ciddiye alan varsa lütfen yazıyı okumasın lul
Perşembe günündeki multide last stand gg o kadar dedim finlanddan mütlüğü çek çekmedi
krakeryada kendisi toprak aldı biz hiç bişey demedik sylnvya alınca battı. Tir tir titriyorlar korkudan yakında sonlarını getircez diye baltık kardeşliği her daim zaferi kazanacaktır. İngilteredeki devlet ise bakıyoruz kendisini aşmış ama ingilterenin kuzeyindeki iskoçya bizimle mütlük iskoçyaya daldığı taktirde savaşa katılırız.
Eğer rakip devletler finlandiyadan ellerini çekerlerse biz onların alacağı topraklara karışmayız ama herşey karşılıklıdır.
Aşağıdaki 1 üye Alduin nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Alduin nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• etzel
İleti Sayısı: 1,463
Imperium:
24
Uğruna koalisyon yediği toprakları çulsuzluktan satan bir devlet, bilinen dünyanın en zengin devleti Krakerya tarafından muhatap kabul edilemez.Kardeşiniz Slyvania devleti saklandığı yerden çıkıp bir şeyler yazarsa onu muhatap alabiliriz.
Kardeşinize eğer Kanal bölgesinden çekilmezse bütün Hollanda halkının onun ülkesini bölük pörçük edeceğine dair yemin ettiğini iletebilirsiniz.
Aşağıdaki 1 üye iberkay nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye iberkay nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• CeH
İleti Sayısı: 1,039
Imperium:
6
(12-09-2018, 16:23)iberkay : Uğruna koalisyon yediği toprakları çulsuzluktan satan bir devlet, bilinen dünyanın en zengin devleti Krakerya tarafından muhatap kabul edilemez.Kardeşiniz Slyvania devleti saklandığı yerden çıkıp bir şeyler yazarsa onu muhatap alabiliriz.
Kardeşinize eğer Kanal bölgesinden çekilmezse bütün Hollanda halkının onun ülkesini bölük pörçük edeceğine dair yemin ettiğini iletebilirsiniz. Çulsuzluk değil, Hre toprağı+ae işime yaramazdı borçlarımı kapattım.
Bizim halkımız yokluk, fakirlik nedir gördü. Fakat ama halkımız durmadı mücadele etti savaştı ve bu dava için sonuna kadar savaşmaya hazır! bizim halkımız parayla değil, itibarla, kudretle, güçle, fedakarlıklarla büyüyen ve gelişen bir halk!
İskandinavyanın karlı arazilerinde geyik avlarken danimarkaya indik! ve bu dava için savaşıyoruz!
Asıl sizinle muhatap olmamamız gerekir zira altın klozete s**an devlet liderleriyle işimiz olmaz.
Aşağıdaki 1 üye Alduin nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Alduin nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• etzel
Imperium:
10
12-09-2018, 16:53
(Son Düzenleme: 14-09-2018, 15:38, Düzenleyen: Duman.)
1444 Oyuncuların başlangıç haritası:
22 Eylül 1463 Oyuncu haritası:
Development İstatistikleri |
Oyuncu - Devlet | 11.11.1444 | 22.09.1463 |
@Busbesman345 - Shirazistan | 119 | +27 - 146 |
@CeH - Neo -Ostrogoths | 92 | +40 - 132 |
@Aytaç - Wally of the Wolves | 86 | +45 - 131 |
@TR Ace - Shimazu | 150 | +82 - 232 |
@Z1AN - French Nazionale | 120 | +38 - 158 |
@iberkay - Krakerya | 99 | +45 - 144 |
@kilical12333 - Giresun | 91 | +161 - 252 |
@Serdengecti1 - Privit | 107 | +125 - 232 |
@Aeschyli - Aeschyli Imperium | 108 | +93 - 201 |
@Kankaz - Bambuk | 102 | +3 - 105 |
@Onur34 - Sylvania | 67 | +60 - 127 |
@ha2ry55 - Kazzak | 100 | +44 - 144 |
@Voidian - Oceanus | 121 | +165 - 286 |
@Alduin - Scandinavian Empire | 136 | +44 - 180 |
@4S0S - Red Deer | 145 | +112 - 257 |
@PsychoTheRapist - Yi | 122 | +15 - 135 |
@ZenderX - Ladoga | 86 | +58 - 144 |
@Yano - Runia Imperii | 73 | +88 - 161 |
@altnkurt - Vikings of Madagaskar | 111 | +27 - 138 |
@Raijin - Senpou | 72 | +83 - 155 |
@PeaceMK - Last Stand | 147 | +30 - 177 |
@SpLinter - Doğu Roma | 130 | +127 - 257 |
@Merco - Methematica | 84 | +9 - 93 |
@etzel - Asil İskitler | 118 | -1 - 117 |
|
Arkadaşlar sizden Ricam , devletinizi ksıaca tanıtan, geçtiğimiz zaman boyunca yaptıklarınızı savaşlar vs konu alan Roleplay tarzında iletiler göndermeniz.
Örnek olarak aytacın iletisi gösterilebilir. mesela ; A devleti çin adı verilen büyük bir diyarda ortaya çıkan küçük bir prenslikti. TTTT yılında B devletiyle aramız iyi değildi ve topraklarımızı genişletmek istiyorduk . X toprağını fetih amaçlı B devletine savaş açtık. yapılan savaş sonucunda ffff kadar asker kaybımız yyyy kadar düşman birimi katledildi gibisinden iletiler gönderirseniz oyunmuza biraz rp katmış oluruz.
Imperium:
10
Haritaya Baktığımda Güney almanya - Manchuria -ve Çin (en az 1) oyuncu alabiliriz. hala Katılmak isteyenler varsa dediğim bölgelere 3 oyuncu alabiliriz.
•
İleti Sayısı: 4
Imperium:
0
(12-09-2018, 17:10)Raijin : Haritaya Baktığımda Güney almanya - Manchuria -ve Çin (en az 1) oyuncu alabiliriz. hala Katılmak isteyenler varsa dediğim bölgelere 3 oyuncu alabiliriz.
yemene beni alın hocam. versiyon kaç
•
Imperium:
10
Son sürüm steam versiyon. Güney Almanya tarafı önceliğimiz buraya kurulana ekstra 20 puan hediye ediyorum
Aşağıdaki 1 üye Raijin nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Raijin nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• altnkurt
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
(12-09-2018, 22:45)Raijin : Son sürüm steam versiyon. Güney Almanya tarafı önceliğimiz buraya kurulana ekstra 20 puan hediye ediyorum
Hahahh. Bu iyiymiş. Kampanyalı bölge.
Sic Parvis Magna
Aşağıdaki 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Alduin
Imperium:
10
@ ozcanalpe mp başlamadan saat 20:30 a kadar ülkeni hazırlayalım hala katılmak istiyorsan . güney almanyaya oyuncu bulduk.
•
İleti Sayısı: 20
Kötü hava koşulları sebebi ile Bandırma şehri sular altında.Şehirde elektrik ve ulaşım yok. İstanbul nasıl bilmiyorum ama burada durum böyle. Oyun saati ne olur bilemem ama oyuna gelemiyebilirim gelsem de düşebilirum. Bilgilendirmek için yazıyorum.
•
İleti Sayısı: 3,077
Imperium:
39
1.26.1 hotfix yamasını aktifleştirecek miyiz bu akşam ?
•
Imperium:
10
Beta olan hiçbir sürümü gerekmedikçe kullanmıyoruz @ Merco. Kullanacak olursak yine bu başlıktan ilan edeceğiz.
•
|