İleti Sayısı: 26,422
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Savoyla savaşı kazandı ancak karşılığında koalisyon yedi. Ardından Savoy fırsattan faydalanıp kaybettiği toprakları geri aldı.
İmparatorluğu kaybetti, şuanda İmparator Hollanda Dükü Augustus von Karnten ;)
•
İleti Sayısı: 4
Imperium:
0
Bugün katılamayacağım, size iyi eğlenceler arkadaşlar.
Zalim Emperyalist Moskova'nın elinden kurtardığımız tötön kardeşlerimiz (evet artık kardeşimizdirler), moldovalı kardeşlerimiz ve polonya halklarının gücüyle polonya-litvanya commonwealth kurulmalıdır.
polonyayı birisi alıp cw kurarsa güzel olur.
•
İleti Sayısı: 462
Imperium:
0
Ah şu Windows 8.1 güncellemesi...
•
İleti Sayısı: 3,319
Imperium:
56
Yarına da Windows 10 bekliyoruz.
•
İleti Sayısı: 2,844
Imperium:
15
Kastilya yokken kastilya yi kurtaran bir portekiz var ama malesef portekiz yokken portekizi gözeten bir kastilya göremedik
•
İleti Sayısı: 345
Imperium:
4
Redtay feci dayak yedi ya :D striya vassalim suan :D
Denemeyi bilene imkansız yoktur.
- III.Alexandros (Büyük İskender)
•
İleti Sayısı: 279
Imperium:
5
Multiplayera katilmak mumkunmu bos ulke varmi?
•
İleti Sayısı: 462
Imperium:
0
Bugün sınavlar nedeniyle oyuna katılamıyorum. Kastilyaya bugünlük geçmek isteyen geçebilir.
•
İleti Sayısı: 2,844
Imperium:
15
valette geldiğimde ülkemi 2k askerle 45k lık bir düşman ordusuyla savaşın içerisinde buldum.savaşa portekizle girmemişsin.ha ben geldikten sonra savaşı bir şekilde white peace ile bitirim o ayrı mesele.. o an ne oldu bilemiyorum.zira bugunki mp bittiginde de kastilyanın durumu iyi değildi.ha ben beklerdim ki en azından kastilya da portekizle savaşa girsin.bunu göremediğim için üzüldüm açıkçası. ben bunu övünme amaçlı yapmıyorum.dostuma sahip çıkmaktır bu.dün yine senin kolonilerin isyan ettiğinde ai bişey yapmazken ben ve benim kolonilerim senin kolonilerini ülkende tuttuk.içerisinden çıkılmaz bir halde olsan da bir kuruşluk yardım olsun esirgememeni beklerdim.yağmasan da gürle bari.tüm serzenişim bu.
•