[MP] EU4 - Multiplayer : Eylül 2015
EU4'te neden ikide bir düşüyorum ben ya. Kafayı yiyeceğim artık Genoa Multisinde de oldu bu.
Ara
Ne oldu beyler 2dk kapı açmaya gittim oyun bitmiş.
G0kMNN.png
Ara
Oyun bitmedi internet gitti bende.
Biri save alıp atabilir bana veya bendeki tarih 12 Aralıktan oyunu kuracağım.
ilginc bir multiydi :=)
A leader is a dealer in hope

Ara
Atayım ben bi dk.
G0kMNN.png
Ara
İnternet el vermediği için bugün oyunu 1 saat erken bitiriyoruz.
Saat 12 ne ara oldu yav
Ben onlarla barış yaptığımda... Onlar olmayacak!
Ara
Aynısını ben de dedim ne ara 12 oldu diye =)
G0kMNN.png
Ara
Dumandan tam yetkiyi almış bulunmaktayım istiyorsanız mp çok sıkıntılı ise yeni mp açabiliriz (doğu aşırı derecede dengesiz otto yok ortada )
Yok, isteyen yok. Osmanlı oyuncular tarafından yıkılmadı. Kendi hatası. Karaman alınıp büyük işler başarılabilinir. O olmazsa Anadolu'ya girebilecek Memlük var. Bizans da Müslüman :Cry
G0kMNN.png
Ara
Dün, sunucu oyundaki 4 Kasım tarihinde çökmüştü.
İptal olan rehost sırasında 12 Aralık'ta kayıt alınmış gözüküyor. Muhtemelen sunucu çöktükten sonra Duman'ın farketmesi 1 ay almış.
Bugün oyundan önce benim aldığım kaydı Duman'a atarım, oradan devam edilir.
Ara
Yeniden başlamaya : Yay diyorum .. Bence bu sefer herkes minor devletler alsin bu sayede oyuncunun oyuna etkisi azalir.
A leader is a dealer in hope

Ara
Bencede yeniden başlanmalı.
Ara
Niye ki? O zaman alınan oyunculara dikkat edilmeli. Koskoca Osmanlı'yı bu hale getirenler alınmasın o zaman. Daha 1450 senesinde 150 AE yaptı, hem de genişlemeden.
G0kMNN.png
Ara
Yeniden başlarsak Osmanlı olurum muhtemelen.
(09-09-2015, 09:07)Dehshetus : Dün, sunucu oyundaki 4 Kasım tarihinde çökmüştü.
İptal olan rehost sırasında 12 Aralık'ta kayıt alınmış gözüküyor. Muhtemelen sunucu çöktükten sonra Duman'ın farketmesi 1 ay almış.
Bugün oyundan önce benim aldığım kaydı Duman'a atarım, oradan devam edilir.

Benim farketmem değil oyunun farketmesiyle ilgili mesele, internet gittikten sonra oyunda gözükmeye devam ediyor herkes. Bir süre sonra toplu dc yedi gösteriyor.
Benim fikrim, yeniden başlanacaksa, ülke seçimleri forumdan yapılmalı.
Aksi halde, oyun başlarken ülke seçimi vb konularda tartışma çıkıyor.
Ara
(09-09-2015, 11:08)Awake : Bencede yeniden başlanmalı.

+1
Ara
(09-09-2015, 13:10)Dehshetus : Benim fikrim, yeniden başlanacaksa, ülke seçimleri forumdan yapılmalı.
Aksi halde, oyun başlarken ülke seçimi vb konularda tartışma çıkıyor.

ülke seçimini hesapta forumda yaptık ama sağolsun arkaaşlar buna uymamakta direttiler. dün biraz aşırı tepki göstermiş olabilirim.bu bağlamda arkadaşlar kusura bakmasınlar . ama bu işi birisi yapacaksa o kişiye bırakılmalı.ikinci veya üçüncü kişilerin müdahalesi işi içinden çıkılmaz bir hale sokuyor.

açıkçası mpnin 1600 ü bile göremeyeceğini öngörmüştüm ama oyun size azizlik yapıp şimdiden ortalığı karıştırmış.
FxO_A92WYAI--2l.jpg
Ara
Oyun yöneticisi yaptığım bir oyunda daha lobiden ragequit atman hoş olmadı jax61.
Bazı ülkelerde eksiklik varsa son dakikada oyuncu değişiklikleri yapılabilir, bu her zaman olan bir olay.

Konuyu Okuyanlar: 51 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.