Ben bu duruma hiç itiraz etmedim zaten. Bengali gecen oyunda istememin sebebi buydu bu oyunda sebebi bu. Oranin ticaretinden dogrudan faydalanamadigim icin zaten orada güçlü bir vassal duvarı oluşturmak istedim. Hindistan topraklarini istemiyordum ama karşımda güçlü bir hindistan olmasını dahada çok istemiyordum. Buda bence bir multiplayer oyununa göre oldukça normal bir hareket. Yukardada defalarca hindistan oyuncusunu kilitledigimden bahsettim zaten. Oyun oynanirkende bu durumu kabul ediyordum.
Ama yinede bengali bıraksaydımda muhtemelen orada güçlü hindistan görülmeyecekti. Çünkü malacca oyuncusunun yikilmasiyla malaccaya hizlica çökmemle hindistana ticaret zaten akmayacakti. Ancak nepal gibi güçlü idealara sahip olma isteğim beni bengale ilerletti. Bu durumuda zaten ali kemale kendim yazmıştım. Oraya gelmesem bile ticareti yine kontrolüme alacağımı falan yazmıştım ama önceki oyundan @GriLeader in söylediklerine fazla takıldı bence.
Ama yinede bengali bıraksaydımda muhtemelen orada güçlü hindistan görülmeyecekti. Çünkü malacca oyuncusunun yikilmasiyla malaccaya hizlica çökmemle hindistana ticaret zaten akmayacakti. Ancak nepal gibi güçlü idealara sahip olma isteğim beni bengale ilerletti. Bu durumuda zaten ali kemale kendim yazmıştım. Oraya gelmesem bile ticareti yine kontrolüme alacağımı falan yazmıştım ama önceki oyundan @GriLeader in söylediklerine fazla takıldı bence.