11-05-2020, 06:45
(11-05-2020, 05:05)alemdarpasa :olabilir pasaiden düşen arkadaş yerine müsaitse(11-05-2020, 04:45)y1g1tKr4L :(11-05-2020, 01:54)alemdarpasa : valla yigit sana iyilik yapmak istedim oyun bası oirata dedim gel bunu silelim haritadan gelmedi :D bosuna vakit kaybetmezdin. sana kötülük degil iyilik etmiş olucaktık
bu arada oirat sen yanlıs anlıon olayı olay kısısel degil 3umuzde de genisleme alanı hiç yok yanı onu demek ıstıyor adam.
evet usta bi alan yok ve devlet eşitsizligi de mevcut biri 30 developmentla başlıyo biri 200 developmentla ve köşeye sıkıştık resmen. E bi de sonradan ming tributarysi olmaz diye kural da yok ben olsam ben de onun yaptıgını yaparım durumdan şikayetçiyim. kendimi yırttım oraları alıcam diye ve oiratta bir tane ally bile yoktu hiç bişey yapmasına gerek yok anlatabiliyo muyum. oraları birleştirdim ve öyle oturmaya başladık canım sıkıldı daldım bitti. mesela biri scotland ya da irish oynayacakken son anda biri england oynayarak oyuna başlıyor. bunun gibi bir şey yani bu.
Geç malezya tarafına keyfıne bak boşver iyi savasdın gene.