Beyler ben gerçekten anlamıyorum, Özellikle Furkovic-Leon ve Lithium'u üçlüsünü..
adamlar oyunun başından beri danışıklı dönüşüklü oynuyor. Halbuki bu oyunun kuralları içinde
''Her müttefiklik çıkar üzerine geçici bir şekilde kurulur, müttefiklik sistemini kalıcı ortaklıklar veya birlikler gibi kullananlar multiplayerdan ihraç edilir.'' maddesi yer almıyor mu? ve yahut okumuyorlar mı? Nedir bu kadim dostluk.. Maalesef ben Duman kadar soğuk kanlı olamadım ve olaya duygusal yaklaştım, önceki oyunda meydana gelen rezleti görmezden geldim. belki arkadaşlar düzelir diye iyimser yaklaştım. ve oynamaya devam ettim.
Ama nerdee.. bırak yaptıklarından vazgeçmeyi, bokunu çıkarma olayını bile aştılar. Beni daha da şaşırtan şey bu rezaletten gerçekten zevk almaları. Ben biraz değişiklik olsun diye fransa ile müttefik olmaya çalışıyorum, rivali kaldırıyorum. Fransa tamam olalım diyor.
Ama Meğerse adamlar başka ''Sohbet Grubularında'' gizli ittifaklar kurup gizli planlar yapıyorlarmış. meksikayı bağımsız etme planıda bundan biriymiş. Bu bilgiyide söylemem gerek, Gücenmesin ama müttefikim Brabant-Hollanda'dan öğrendim. Dikkatinizi çekerim olay o derece iğrençleşmiş.
Bunları meksikayı kaybettiğim için söylemiyorum. Kaybedilen zaten çoktan Otto savaşında kaybedilmişti.. sadece olayları bilin ve cezalandırın diye söylüyorum. benim bu forumda ki ilk oyunum ve benim gözümde bu olaylar bu güzel ve emek harcanmış forumun değerini gerçekten çok düşürüyor.
ve eğer kendine bu oyunun yöneticisiyim diyorsan @
Redtay benim mesajlarım da ki yanlışları arayıp bana kural ihlali diye özel mesaj atacağına şu oyunda ki rezaleti düzelt ve sorumluları cezalandır. Eğer yapamassanda bırak başka yetkili yapsın.
Not: Bu rezalet düzelene kadar da protesto etmek amacıyla oyunlara katılmayacağımı beyan ederim. Yetkili kişi @
Duman 'ında bu olayı bilgilerine arz ederim. İyi oyunlar