Strategyturk Forumlarında çok sayıda strateji oyunu ve oyun serisi için bölümler, bu bölümlerde bu oyunlara dair Türkçe haberler, rehberler, paylaşımlar, modifikasyon çalışmalarının tanıtımları, hikayeler ve daha birçok içerik bulunur. Bu oyunlarda yaşadığınız sorunlar veya merak ettiğiniz hususlar için forumda konu açabilir, tecrübeli olduğunuz oyunların bölümlerinde açılan konulara cevap vererek bilginizi paylaşabilirsiniz.
Arkadaşlar kusura bakmayın bu aralar pek müsait olamıyorum. Günüm günümü tutmuyor. Geçen gün müsaitim diye yazdım ama geç saatte müsait olabildim. Önümüzdeki haftaiçi müsait olabilirim inşallah.
(01-12-2017, 00:24)Merco : Arkadaşlar kusura bakmayın bu aralar pek müsait olamıyorum. Günüm günümü tutmuyor. Geçen gün müsaitim diye yazdım ama geç saatte müsait olabildim. Önümüzdeki haftaiçi müsait olabilirim inşallah.
Doğrudur bende pek ilgilenemedim kusura bakmayın Makale yazmam gerek onla uğraşıyorum bu aralar hafta sonu umarım oynarız müsait olursanız.
трагедия
Aşağıdaki 1 üye Faramir nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Faramir nickli üyenin bu iletisini beğendi. • Merco