Nasıl United States'i kurarım
Evet sorum bu Amerika'da United States'i nasıl kurarım
Ara
O bölgede bir koloni devleti kurup daha sonra serbest bırakarıken play as subject seçeneğiyle.
Sic Parvis Magna
Ara
(21-09-2017, 21:03)altnkurt : O bölgede bir koloni devleti kurup daha sonra serbest bırakarıken play as subject seçeneğiyle.

Teşekkürler
Ara
İngiltere ile Kuzey Amerika'nın doğu kıyılarını kolonize edip, daha sonra orada kurulacak olan koloni devletine bağımsızlık vererek kurabilirsin. 

Bağımsızlık verirken sol altta "bu ülke ile oyna" tikini işaretlersen, bağımsız olacak ülke ile oynarsın.eu4_ironman.png

r2qQ2V.png

Bu şartların sağlanması durumunda Birleşik Devletleri kurulabilir.eu4_ironman.png

YN1Bo2.png

Execute_decision.png

lWo7WB.png

Execute_decision.png

LnJana.png

Birleşik Devletler ile ilgili bir başarım.eu4_ironman.png

Liberty_or_Death.jpg
Özgürlük veya Ölüm 

1776'da Amerika Birleşik Devletleri olarak başlayıp, tüm core topraklarınızı ele geçirin.24px-Core-creation_cost.png
Ara
1776'da başlayıp oynamak bayağı zevkli oluyor tavsiye ederim. 1776-1803 arasında dogal sınırlara bu şekilde ulaşmıştım baya keyifliydi.

4CC9628BBCC458E16681676700C9112BEE3B98A4
[+] 1 üye Carpathia nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Birlesik devletler başarımı için illa tüm amerikayı kurtarmaya gerek yokki. Elinizde bulunmayan topraklardan corelarınızı silince de geliyor. Ben öyle almıştım :D
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.