Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı
(01-03-2017, 23:53)PashaZade : @Feldmarschal içimizden birisi katille anlaşmış olabilir mi ? Eğer öyleyse zaten gg wp.

@TR Ace sen önceden başkalarına da pm atıyormusun yani illaha incelemede mi atıyorsun yoksa normalde de atıyormusun ?

Normal konuşmaya pm atıyorum ama cesetle alakalı birşeyse sana attım sadece birde hulkspider03 özelliğini kullandığında ona atıcam
Ara
@PashaZade olabilir öyleyse zaten sıramızı bekleyip mutfakta keyif yapıcaz tostçu Feld olarak atom tostlar benden :D
Ara
Ya otopsi çok iyi sonuç vermedi. Ama bana göre buradaki en masum kişi sensin kendimden dahi şüpheleniyorum xd

Otopsi sonuçları :

Cesedi incelediğinde üstünde biraz mermi izi kaldığını farkedersin.İz'den kasıt silah 5 adım mesafeden yakından ateş edilirse insanın üstüne sıçrayan hafif baruttur.Silahtan silaha farklılık gösterebilir.

Ayrıca yüzü dikkatlice incelediğinde Aytaç'ın ölmeden önce şaşırdığını görürsün.Bu yediği merminin şoku olabilir hiç beklemediği birinin katil olmasına olan şaşgınlıktan olabilir emin olamazsın.

Mermi vuruşu ise gayet başarılıdır.Kalbe doğru sırttan nişan alan birisine göre ya çok şanslı bir vuruş yapılmış yada olabildiğince nişan alınmaya alınmıştır.

@TR Ace bir büyüklük yapar ileride bana birşey buldurtursun ve bir kere daha ceset araştırırız heh :D
Ara
(01-03-2017, 23:59)PashaZade : Ya otopsi çok iyi sonuç vermedi. Ama bana göre buradaki en masum kişi sensin kendimden dahi şüpheleniyorum xd

Otopsi sonuçları :

Cesedi incelediğinde üstünde biraz mermi izi kaldığını farkedersin.İz'den kasıt silah 5 adım mesafeden yakından ateş edilirse insanın üstüne sıçrayan hafif baruttur.Silahtan silaha farklılık gösterebilir.

Ayrıca yüzü dikkatlice incelediğinde Aytaç'ın ölmeden önce şaşırdığını görürsün.Bu yediği merminin şoku olabilir hiç beklemediği birinin katil olmasına olan şaşgınlıktan olabilir emin olamazsın.

Mermi vuruşu ise gayet başarılıdır.Kalbe doğru sırttan nişan alan birisine göre ya çok şanslı bir vuruş yapılmış yada olabildiğince nişan alınmaya alınmıştır.

@TR Ace bir büyüklük yapar ileride bana birşey buldurtursun ve bir kere daha ceset araştırırız heh :D

Kalifiye kişiler ölürse sivillere Doktor yada Dedektif olma şansı verebilirimde en azından birine fazlası olmaz :D .Buradan çıkış yok kimseye nihahaha (İlk ölümde olabildiğince zorlamıyayım dedim sizi merak etmeyin daha teori dahi koyamayacağınız ölümler olacak :D )
Ara
Nedense bir sonraki ölüm benim ölüm olacakmış gibi duruyor ama hadi hayırlısı. Bu arada verdiğimiz kararların ( way to defense ourselves) bir etkisi var mıydı ? @TR Ace
Ara
@PashaZade yap bi güzellik der gibi oldu TR_Ace e :D

o zaman bu silahda susturucu olma ihtimalide var çünkü biz duymadık elinde silah olan bi ben varım ama eski asker var silah kullanmayı biliyor güvenlik var oda biliyor olabilir silah kullanmışsa bunlarda olabilir tabiki bir fikir

ikincisi silah çok yakından ateşlenmişse başka yerde işlenmişse kimler o sırada nerdeydi onlarada bakmak lazım özellikle mutfakta olan kişi kimse oda şüpheli o olabilir çünkü Aytaç yemek yemiş olabilir demiştin

yada üçüncüsü katil aramızdan olmayabilir bakalım
Ara
Kapı içeriden kilitli deniyor, bu durumda gizli geçit olmak zorunda. Salon ve mutfak duvar komşusu. Hain var mı yok mu öğrenmek için o duvarı kontrol etmeliyiz.
Ara
evet salon koridor mutfak ve depo sınırlar var koridoru kapattık ama depoda sınır ordanda bi geçit olabilir mutfakdanda
Ara
@JanissaryArcher içeride.

Ben şöyle düşünüyorum : Kapı açıktı. Aytaç kapatmamıştı. Silah ile Aytaç vuruldu ama ölmedi. Bir kaç dakika daha yaşadı. Ve ölmeden önce gözünü açtığında birisini gördü ve çok şaşırdı. Aslında o gelen yani Aytacın gördüğü kişi Aytacı vuran kişi değildi. O çoktan gitmişti. Gizli geçitle kapıyı kilitlemek için gelmişti o. Aytaç çok şaşırdı çünkü ya içimizden biriydi veya daha önceden tanıdığı kişi. Aytaç bundan sonra yere yığılıp öldü. İçeri giren kişi de kapıyı kilitledi ve gizli geçitten çıktı.
Ara
Seçimler her zaman önemli Aytaç kapıyı korumayı seçtiği için ona göre öldü ölümden kaçabilen sadece 1 sefer zenderx ve güvenlik görevlisinin koruduğu kişi bir nevi bulacağınız ipucu değişiyor
Ara
(02-03-2017, 00:18)TR Ace : Seçimler her zaman önemli Aytaç kapıyı korumayı seçtiği için ona göre öldü ölümden kaçabilen sadece 1 sefer zenderx ve güvenlik görevlisinin koruduğu kişi bir nevi bulacağınız ipucu değişiyor

Teorilerimiz hakkında yorum yapacakmısın yoksa, tur sonunda mı belirteceksin daha dogrusu yeni tur gelirken ?
Ara
Teoriler hakkında yorum yapmayacağım siz en doğrusuna karar verip ortaya koyacaksınız bende eğer doğruysa size ufak bir ödül vereceğim katilin kim olduğunu bulduğunuzda ölümleri ona göree tekrar açıklamanız gerekecek en azından yanlış olanları
Ara
O zaman yarın bütün oyuncular teorileri varsa eklesinler yoksa da şu ana kadar yazılan en mantıklıyı onaylasınlar ki alacak ödülümüz varsa da alalım.
Ara
Ben ölmedim beyler sizin canınızı kurtarmak için şehit oldum. Fatihalarınızı bekliyorum. :)
Ara
Ben gizli kapı konusunda eminim ve içimizde bir sürü silah kullanmayı iyi bilen adam var. Hain içinizde olabilir.
Ara
Herkes durumu çözmeye çalışırken bir andan evdeki saklı hoparlör sistemlerinden haber gelir.Salon'a gidin sizi yeni bir video bekliyor...
Video'nun içeriğinde ise Mafya "Evet beyler ilk kurbanımız Aytaç oldu Peki Aytaç'ın ölümünü tam olarak çözebilecek misiniz ? Aslında çok zor olmasa bile çözebileceğinizi düşünmüyorum ama gelin sizi biraz motive edelim eğer çözmeyi başarırsanız size katil ile alakalı bir ipucu vereceğim."

Dedikten sonra video son bulur.Bu durumda herkesin önceliği ölüm konusunda ortak bir karara varıp bunu belirtmektir.

Not:Önceki mesajlardan yada kendi teorilerinizden birini alıntılayıp bunu öneriyorum diye belirtin yalnız herkes başka bir teori önerirse hiçbir anlamı olmayacak o yüzden 3 tane olabilecek mümkün senaryo seçip sonrada onları oylamanız bence daha mantıklı olur. 
Ara
(02-03-2017, 00:07)JanissaryArcher : Kapı içeriden kilitli deniyor, bu durumda gizli geçit olmak zorunda. Salon ve mutfak duvar komşusu. Hain var mı yok mu öğrenmek için o duvarı kontrol etmeliyiz.

Bunu öneriyorum
Ara
(02-03-2017, 00:07)JanissaryArcher : Kapı içeriden kilitli deniyor, bu durumda gizli geçit olmak zorunda. Salon ve mutfak duvar komşusu. Hain var mı yok mu öğrenmek için o duvarı kontrol etmeliyiz.
Ara
İyi o zaman birkaç kişi daha onu önerirse orayı incelediğinize dair bir tur koyucağım ama ondan sonra ölümün nasıl olduğuna tam karar vermeniz gerekiyor.
Ara
Ölüm teorisinde ben kendimi doğru görüyorum. Aytacın daha tanıdıgı olmalı. Daha genel bir teorim de var ama onu saklıcam :D daha ölüceğime inanmıyorum
Ara

Konuyu Okuyanlar: 19 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.