Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı
İlk iki şık yapılmaması gereken birşey çünkü ölünce bildiklerimizi söylemiyoruz. O yüzden ben bunu tercih ediyorum :

C)Gece'için tuzak hazırlamaya çalış
Ara
(03-03-2017, 16:53)PashaZade : İlk iki şık yapılmaması gereken birşey çünkü ölünce bildiklerimizi söylemiyoruz. O yüzden ben bunu tercih ediyorum :

C)Gece'için tuzak hazırlamaya çalış

Bir tur daha olacak gece olmadan önce 7 gibi gireceğim onu Ama C'yi seçenlere özel ekstradan şık gelecek o tur'da
Ara
Anladım.Böyle daha güzel. Zaten kimse fikir yürütmüyor oyun hakkında, bari en son ölen olalım :D
Ara
B diyorum, hala bir şey bulabiliriz bence duvarlarda
Ara
(03-03-2017, 17:14)PashaZade : Anladım.Böyle daha güzel. Zaten kimse fikir yürütmüyor oyun hakkında, bari en son ölen olalım :D

Bakalım gerekirse bu bitince 2. oyun yaparız ondada sadece aktif olanlara özel yetki verip ona göre dağıtırız rolleri bakmayanlarda rastgele avlanlar arasında kaynar gider :D
Yada kişi sayısı sınırlı olur sadece aktif olanlar olur kesin değil şuan bir hepiniz ölünde bakarız :D
Ara
Gece yaklaşırken herkes köşesine çekilmeye başlamıştı bile.Kimin öleceğini düşünmek bile yaşayanlara ülperti vermeye yetiyordu.Bazısı kendini bir önceki olayı çözememekle suçladı bazısı sadece hiç konuşmadan içine gömüldü.Bazılarıysa çoktan geceye hazırlanıyordu...

Kütüphanede kitapları belirli bir sıraya koyma işi tek başına nerdeyse imkansızdır.Sende bu sefer belki kitapların içeriğinden oluşan bir kombinasyon olduğunu düşünüp kitapları tek tek detaylıca okumaya başlarsın ama 4 saat içinde bitirebildiğin tek kitaplar 2 çocuk romanıdır...

Bazılarıysa ellerine geçen ne varsa tuzak hazırlamak için alırlar.Hazırlayacakları tuzaklar ise şimdi belirlenecektir.

Herkese Ortak Şık (Normal kendini savunma şıkları değişmeyecek tuzak için hazırlananlar ayrı tabi)
A)Gece için yanına bıçak al 
B)Bulunduğum odanın kapısını olabildiğince bloklamaya çalışıcağım
C)Odaya girmesine izin verip karanlıkta arkasından saldırmaya çalışacağım.

Geçen Tur C'yi Seçenlere Özel Şık
A)Kapı açıldığı anda bir bıçağı dışarı gönderecek şekilde basit bir mekanizma yapıcağım.
B)Odadaki duvarlarda şüpheli kısımların önüne engel koyacağım(Dolap gibi rahat geçilmeyecek şeyler)
C)Odada rastgele bir yere ince tellerle tuzak kurup gece karanlığında o içeri girip takılmasını bekleyeceğim sonrada üstüne bıçakla saldırıcağım 

Not:Ölecek kişi 9-10 gibi belli olacak...
Ara
Bursa. 9 10 da bekleriz reis.
Ara
Gece için yanıma bıçak alıp duvarlardaki şüpheli kısımlara dolap falan çekiyorum. Hoş duvarın şüpheli kısmı neresi bilmem ama :D
Ara
(03-03-2017, 19:16)ZenderX : Gece için yanıma bıçak alıp duvarlardaki şüpheli kısımlara dolap falan çekiyorum. Hoş duvarın şüpheli kısmı neresi bilmem ama :D

Önceden incelemiştik bazı odalarda duvara tıklattığında farklı bir ses çıkıyordu.
Ara
D şıkkını seçiyorum önceki tur için olurmuki @TR Ace 30 dkyla kaçırdım
Ara
(03-03-2017, 19:21)Feldmarschal : D şıkkını seçiyorum önceki tur için olurmuki @TR Ace 30 dkyla kaçırdım

Nope zamanı geri alamıyoruz :D
Ara
Yahu bu mailde şimdi geldi bak çekip atıcam buraya artık valla ya garezi bana mı bu otomatik mesajın :D @Duman konuya bi el atarmısın hakketten hiç gelmiyo gelmiyo ben foruma girip yazıyorum mail geliyo hangi konuyu takip etsem böyle oluyo

A şıkkı olsun @PashaZade zaten kapıyı tutuyo kapıya yüklenmeye gerek yok
Ara
@Lothebork @JanissaryArcher açıksanız sizde cevap verinde gireceğim yeni turu...
Ara
Ya vermezlerse ne yapacaksın türü girecek mısın yoksa yarına mı kalicak
Ara
silahla-vurulmak.jpg
Bu Seferki Talihli... Probang
Sabah kalktığında ilk iş herkes daha ölmediği için dua ediyordu.Peki asıl soru kendi ölmediyse o zaman bu gece kim öldü ?İlk bağıranlar salondaki diğer kişiler olmuştu Probang kapıdan bir adım uzakta gözünden vurulmuş şekilde bulundu.Yeniden tek bir mermi ve özenle nişan alınılmıştı acaba Kalp ve Göz'ün bir anlamımı vardı yoksa katil gelecek sefere başka bir ölümcül nokta deneyeceğini göstermeye mi çalışıyordu...

Odanın Kapısında hiçbir zorlanma izi yoktu.Gece kapatıldığıyla aynı şekilde dururken duvarlardaki geçit(varsa) olabilecek yerler kapatılmış ve geceden sabaha hiçbir yerinden oynatma dahi olmamıştı.Cinayet öyle bir durumdaydıki katil içeride olmadan adeta açıklanamıyordu... 

Odanın hiçbir yerinde ise hiçbir savaşma izi yoktu.Eğer aralalarında ufak bir iz olsaydı mobilyalar yerlerinden kıpırdatıldığında tahta zeminde iz bırakır ve sonradan anlaması gene kolay olurdu.Katil adeta kendini tek mermiyle ne kendisini ne kurbanı zorlamadan işini bitirmeye adamıştı... 

(03-03-2017, 20:51)PashaZade : Ya vermezlerse ne yapacaksın türü girecek mısın yoksa yarına mı kalicak

I dont care cevap vermezlerse bütün gün yerlerinde durdular varsayarız :D .
[+] 1 üye TR Ace nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Valla vatana millete hayırlı bir ölüm olmuş. O yüzden hiç çözmek istemiyorum desem yalan olmaz.
Ara
aslında çokda bi ipucu yok ama sonuçta arkadan vurulmuşta olmucağını düşünüyorum ama gözünden vurulduğuna göre ön taraftan vurulma ihtimali daha yüksek ayrıca kapıdan bi adım geride olmasıda bişeyler farkedip kapıya yönelmesi ve kapıyı açınca vurulma ihtimalini arttırıyo benden bu kadar gerisi yok :D
Ara
(03-03-2017, 22:21)Feldmarschal : aslında çokda bi ipucu yok ama sonuçta arkadan vurulmuşta olmucağını düşünüyorum ama gözünden vurulduğuna göre ön taraftan vurulma ihtimali daha yüksek ayrıca kapıdan bi adım geride olmasıda bişeyler farkedip kapıya yönelmesi ve kapıyı açınca vurulma ihtimalini arttırıyo benden bu kadar gerisi yok :D

@Probang yaşarken konuşmuyordu ölüsünün bize ne yardımı dokunabilir ki :D
Ara
(03-03-2017, 22:23)PashaZade :
(03-03-2017, 22:21)Feldmarschal : aslında çokda bi ipucu yok ama sonuçta arkadan vurulmuşta olmucağını düşünüyorum ama gözünden vurulduğuna göre ön taraftan vurulma ihtimali daha yüksek ayrıca kapıdan bi adım geride olmasıda bişeyler farkedip kapıya yönelmesi ve kapıyı açınca vurulma ihtimalini arttırıyo benden bu kadar gerisi yok :D

@Probang yaşarken konuşmuyordu ölüsünün bize ne yardımı dokunabilir ki :D

Yani sizin yerinize öldü bari :D
Ara
Şimdiki kesin benim he. Ölmek istemiyorum ama şehadet'e doğru ereceğiz. @HulkSpider cesedi araştırmasın ama ktiaplara odaklanmaya devam etsin. Ben bir el daha Labaratuvarda duracağım sonra Kitaplara destek gelirim.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 26 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.