Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı
Beyler bu seferki olayı çözerseniz katil sizden mi değil mi +yardımcı var mı yok mu sorularına cevap vereceğim birde bir sivili dedektif yapabiliriz gene eğer çözebilirseniz...
Ara
Sen bana bir daha inceleme şansı verececksen oturup düşüneyim :D Ama vermeyeceksen ölelim zaten topluca xd.
Ara
(03-03-2017, 22:31)PashaZade : Sen bana bir daha inceleme şansı verececksen oturup düşüneyim :D Ama vermeyeceksen ölelim zaten topluca xd.

Aslında versem bile doktor olarak alabileceğin fazla bir detay yok bu sefer (işi çok temiz ve haince hallettim ) belki hulkspider'ın özelliği kurtarabilir oda kullanırsanızda
Ara
(03-03-2017, 22:33)TR Ace :
(03-03-2017, 22:31)PashaZade : Sen bana bir daha inceleme şansı verececksen oturup düşüneyim :D Ama vermeyeceksen ölelim zaten topluca xd.

Aslında versem bile doktor olarak alabileceğin fazla bir detay yok bu sefer (işi çok temiz ve haince hallettim ) belki hulkspider'ın özelliği kurtarabilir oda kullanırsanızda

@HulkSpider03 belki ölüsünde bir hayır vardır. Bir bak bence. 

@TR Ace bir sonraki ölümde senden bana kıyak bekliyorum. Haince bir kıyak olmasın da :D
Ara
(03-03-2017, 22:35)PashaZade :
(03-03-2017, 22:33)TR Ace :

@HulkSpider03 belki ölüsünde bir hayır vardır. Bir bak bence. 

@TR Ace bir sonraki ölümde senden bana kıyak bekliyorum. Haince bir kıyak olmasın da :D

İstersen gelecek ölümde sana özelliğini kullanma hakkı verip cesedi tamamen ortadan yok edebilirim :D .
[+] 1 üye TR Ace nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
bencede Hulk bi baksın kim yazmıyo bu arada katil bizden değil katil dışardan yardımcısıda içerden biri olabilir @PashaZade
Ara
TR Ace üzerimde baskı uyguluyor doktor olduğum için. O yüzden sesimi pek çıkartmayıp köşede oturacağım. 2 tane oyuncu oynuyor zaten birisi sen birisi ben :P @Feldmarschal
Ara
(03-03-2017, 22:46)PashaZade : TR Ace üzerimde baskı uyguluyor doktor olduğum için. O yüzden sesimi pek çıkartmayıp köşede oturacağım. 2 tane oyuncu oynuyor zaten birisi sen birisi ben :P @Feldmarschal

Aslında hayır sadece olabilecek bütün olasılıkları yazıp kurallar içinde tutmaya çalışıyorum oyunu birde çözebilme ihtimali vermeye çalışıyorum bazende :D
Ara
çözersek ikimiz çözücez zaten @PashaZade aynen ilgilenen ikimiziz ama bi şekilde bulurcaz ya :D
[+] 1 üye Feldmarschal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bütün ödüllerden vazgeçerseniz size bu işte en büyük yardımı yapabilecek bir ipucu verebilirim tabi sadece ölümün nasıl olduğunu çözmek için katille bir alakası olmayacak
Ara
ödül olmasada olur şu anlık zaten iki üç kişi taşıyoruz oyunu onun için olayın çözülmesi daha önemli hiç değilse olayların örgüsünü bi yerden yakalamış oluruz @PashaZade sence ne yapmak lazım
Ara
@Feldmarschal bence kabul edelim bari bir karımız olur. Zaten bu gidişle hepimiz ölücez, bir başka ölümler için aklımıza birşeyler dolar en azından.

Ben yazarken sen de yazmışsın aynı benim gibi düşünüyorsun :D *edit
Ara
(03-03-2017, 23:08)PashaZade : @Feldmarschal bence kabul edelim bari bir karımız olur. Zaten bu gidişle hepimiz ölücez, bir başka ölümler için aklımıza birşeyler dolar en azından.

Ben yazarken sen de yazmışsın aynı benim gibi düşünüyorsun :D *edit

O zaman söylüyorum.Olaya nasıl bakıyorsunuz ama tamamen yanlış bakıyorsunuz önce kafanızda bütün neden sorularına cevap verin.Bknz Probang'neden gözünden vuruldu kalbide olabilirdi kafasıda olabilirdi ama neden göz
Ara
aynen doktor aynı anda düşünmüşüz :D kamera olabilir mi odada burdan mı yürüsek yada illuminati doktor top sende :D
Ara
Aytaç katili gördüğü anda birden heyecenlandı ve bu ortaya çıkmasın diye kalbinden vurdu.

Probang da katili gördü ve en son gözünün ne şekil aldığını bilmeyelim diye gözlerinden vurdu :D ?
Ara
(03-03-2017, 23:16)PashaZade : Aytaç katili gördüğü anda birden heyecenlandı ve bu ortaya çıkmasın diye kalbinden vurdu.

Probang da katili gördü ve en son gözünün ne şekil aldığını bilmeyelim diye gözlerinden vurdu :D ?

... Aytaç katili gördüğü anda (ama sırtı dönük) :D
Ara
Ses duymuştur veya katil seslenmiştir direk bilemiyorum @Feldmarschal top sende.
Ara
O değilde görüp duyması ile nasıl öldürdüğünün hiçbir bağlantısı yokki gözünde resim kalacak değil ya fotoğraf makinası mı bu :D
Ara
(03-03-2017, 23:20)TR Ace : O değilde görüp duyması ile nasıl öldürdüğünün hiçbir bağlantısı yokki gözünde resim kalacak değil ya fotoğraf makinası mı bu :D

En ihtiyacımız olduğu anda Dedektif yok ya. Vallaha bir sonraki oyuna belli başlı kişileri almak lazım aslında ne kadar yeni oyuncuları engellese de biraz ama bu şekilde de oyunu tamamen etkiliyor.
Ara
(03-03-2017, 23:22)PashaZade :
(03-03-2017, 23:20)TR Ace : O değilde görüp duyması ile nasıl öldürdüğünün hiçbir bağlantısı yokki gözünde resim kalacak değil ya fotoğraf makinası mı bu :D

En ihtiyacımız olduğu anda Dedektif yok ya. Vallaha bir sonraki oyuna belli başlı kişileri almak lazım aslında ne kadar yeni oyuncuları engellese de biraz ama bu şekilde de oyunu tamamen etkiliyor.

Gelecek sefer HulkSpider'ı hizmetçi olarak alıcam...
Ara

Konuyu Okuyanlar: 22 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.