İleti Sayısı: 27
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Sa ben bir bloodline kurdum alexander ın blood line ı gelmeyince sanırsam event nadirmiş :(. Katil kan soyu oldu ama vassal opiniondan dolayı istemiyorum bu soyyu silmem mümkünkü ? , 2.Sorum ben forged bloodline a sahipken alexanderın bloodline eventi gelirmi neden alexanderı istiyorsun derseniz invasion özelliinden dolayı . Bilen varsa cevaplarsa sevinirim bu bloodline lara çok cahilim
•
İleti Sayısı: 1,370
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
4
Ben de çok bilgi sahibi değilim ama bloodlinenın nasıl sonraki nesillere geçiceği bloodline sayfasında yazıyor.Eğer sadece erkekler üzerinden ise kadın bir hükümdar ile o bloodlinedan kurtulabilirsin diye düşünüyorum.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir"
Victor Hugo
•
İleti Sayısı: 26,422
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Forged'a sahipken İskender soyu gelir.
Soy silmenin mümkün olduğunu sanmıyorum, etkilerinin pasifleşmesini sağlamak mümkün olabilir.
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Kadına geçersen soyu kaybediyorsun sanırım. Ama oradan gelecek olan -4 -6 falan bi vassal opinion. Artılarının yanında küçük bir bedel.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 27
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Teşekkür ederim kız kuzenlerimde de var o kan muhtemelen bayanlarda da geçiyor pasifleşmek derken nasıl yapıcaz hybrid başka bloodlinelara bakıyorumda onların kanını kendime nasıl geirim direk evlenmem mi gerek ?
•