İleti Sayısı: 6,804
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
17
2.oynayacağım devlet venedik yada ceneviz
İleti Sayısı: 26,429
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Defterdar
Imperium:
17
•
İleti Sayısı: 12,467
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Anladığım kadarıyla başkent değiştirmek için gereken puan'a artık mesafe de dahil edilmiş.
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
24-01-2020, 17:42
(Son Düzenleme: 24-01-2020, 17:42, Düzenleyen: altnkurt.)
Başkenti taşımak için o kıtada belli bi miktar toprak sahibi olma şartı kalktı sanırım.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 5,903
Imperium:
37
(24-01-2020, 17:42)altnkurt : Başkenti taşımak için o kıtada belli bi miktar toprak sahibi olma şartı kalktı sanırım.
Evet, bunun kalkacağından Johan daha önce bahsetmişti.
•
İleti Sayısı: 2,799
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
Bence bu limit kalkmamalıydı.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
•
Imperium:
17
guzel oldu zilyon tane dev basıp fetih olacagina böylesi daha iyi
•
İleti Sayısı: 2,840
Imperium:
47
Ortaya çıkan özelliklere göre Orthodoks Osmanlı ile başkenti Afrikaya taşıyarak tüm dünyayı ticaret şirketi yapmak baya op bir özellik olacak gibi. Sadece Osmanlı değil eğer gözüktüğü gibiyse çoğu devlet başkentini Afrikaya taşıyacak gibi gözüküyor.
İleti Sayısı: 307
Imperium:
2
Aeschyli :Ortaya çıkan özelliklere göre Orthodoks Osmanlı ile başkenti Afrikaya taşıyarak tüm dünyayı ticaret şirketi yapmak baya op bir özellik olacak gibi. Sadece Osmanlı değil eğer gözüktüğü gibiyse çoğu devlet başkentini Afrikaya taşıyacak gibi gözüküyor.
%90 otonomi ile ticaret şirketi kurmak yerine core yapıp kullanmak daha cazip duruyor. Yeni ticaret şirketi güncellemelerinden sonra ticaret şirketi kurmak pek akıllıca durmuyor. Kaldıki state limiti kalkıyor.
Medeni Hayattan Bahseden Züppelere,
Barıştan Bahseden Kansızlara,
Maziyi İnkar Eden Namussuzlara İnanma..!
Millet, Kan Demektir.
Damarındaki Asil Kanda Türklük Varsa,
Zaten Savaşçılığı Duyacak Ve İsteyeceksin....
•
Imperium:
47
(25-01-2020, 19:09)Böri Şad : Aeschyli :Ortaya çıkan özelliklere göre Orthodoks Osmanlı ile başkenti Afrikaya taşıyarak tüm dünyayı ticaret şirketi yapmak baya op bir özellik olacak gibi. Sadece Osmanlı değil eğer gözüktüğü gibiyse çoğu devlet başkentini Afrikaya taşıyacak gibi gözüküyor.
%90 otonomi ile ticaret şirketi kurmak yerine core yapıp kullanmak daha cazip duruyor. Yeni ticaret şirketi güncellemelerinden sonra ticaret şirketi kurmak pek akıllıca durmuyor. Kaldıki state limiti kalkıyor.
Tabikide core yaparak kullanmak çok daha kullanışlı ancak heryere admin puanı yetiştiremezsiniz. Söylediğim durum multiplayer için veya çok genişlemeden rahat bir singleplayer oynamak isteyen oyuncular için değil wc deneyenler için geçerli. Territory otonomileri %90 a yükseltileceğinden dolayı territory olarak kalacak bölgelerin her türlü ticaret şirketinde bulunması daha karlı olacak. Din cezasını görmezden gelmesi ve ticaret şirketi binaları sıradan bir territory bölgesinden çok daha karlı olacaktır.
•
İleti Sayısı: 83
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Ne zaman çıkıyor zamanı belli mi artık
Aşağıdaki 1 üye Zeytin nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Zeytin nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Defterdar
Imperium:
37
Aşağıdaki 1 üye Voidian nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Voidian nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Defterdar
Imperium:
18
Bu özellik bayağı kullanışlı olacak.
İnşallah yeni ek paket ile değil beleş gelir.
•
Imperium:
47
Bir sonraki özellik olarak orduları otomatik pilota alma özelliği bekliyorum. Ordan oraya yürütmek çok zor geliyor.
Imperium:
37
(27-01-2020, 23:32)Aeschyli : Bir sonraki özellik olarak orduları otomatik pilota alma özelliği bekliyorum. Ordan oraya yürütmek çok zor geliyor.
Ben bunu unironik olarak bekliyorum. Bir tarihten sonra özellikle 100 tane cephede ayrı ayrı ordu yönetmek çok can sıkıcı bir hal alıyor ve savei kapatıyorum, hatta sırf bu yüzden vassalswarm oynamaya çalışıyorum genelde. Bence ordularu ai'a devretme ayarı kesinlikle lazım.
Imperium:
139
Yanlış hatırlamıyorsam benzer bilgi kısmı Imperator'da vardı ve yadırgamıştık bu kadar kolay olmamalı diye.
Bu arada 1.30 ile birlikte Hükümet Reformları ana oyuna ekleniyor, Hint ülkeleriyle bağlantılı reformlar Dharma'ya ait olmaya devam edecekmiş.
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Defterdar
İleti Sayısı: 12,467
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Cossacks'tan sonra Dharma'yı da vurdular demek ki. Yakında Mandate of Heaven'in macrobuilder'i de normal oyuna gelirse şaşırmam.
•
Imperium:
18
(27-01-2020, 23:32)Aeschyli : Bir sonraki özellik olarak orduları otomatik pilota alma özelliği bekliyorum. Ordan oraya yürütmek çok zor geliyor. Ben de Voidian gibi bu özelliği bekliyorum.
Bir yerden sonra 100K ordun oluyor hepsini yönetmek zorlaşıyor.
Üstüne birden fazla cephede savaşıyorsa daha zor.
Imperium:
139
• Hammurabi
|