İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
O başarımın simgesini avatar olarak mı alıyoruz o zaman?
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 91
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
başarımlara nerden ulaşabiliriz
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Iron man modda açtığın oyunlarda sol üstteki sarı kupa simgesinden.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 91
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
26-07-2017, 18:09
(Son Düzenleme: 26-07-2017, 18:12, Düzenleyen: kadraptor.)
bu konuyamı atmamız gerekiyor
bütün başarımlar geçerlimi
•
İleti Sayısı: 382
Imperium:
6
Liberty Desire durumu noldu? Vassalın senden güçlü neredeyse.
"... Egemen sınıfın düşünceleri, bütün çağlarda, egemen düşüncelerdir, başka bir deyişle, toplumun egemen maddi gücü olan sınıf, aynı zamanda egemen zihinsel güçtür.."
•
İleti Sayısı: 1,189
Imperium:
19
Teknolojik olarak üstünüm, askeri açıdan da öyle. Devletin dini de Kıpti, bu yüzden görüldüğü üzere müttefikler... hadi bu müttefikleri boşverelim. Teknoloji de üstün olup, çoğu zaman erken atlamıştım, development basmak aklıma gelmemişti. Bir süre biriken puanları development basarak ve tabi prestij vererek dizginledim. Tek sorun aptal Polonya'nın beni üç kere Rusya savaşına çağırması sonucu Rusya'ya kendim saldiramam daha sonra da zamanında müttefiğim olan Fransa'nın beni satıp Rusya ile müttefiklik kurması ve vassala toprak verip, adm puanı harcamaktan kurtuldum ama bu seferde o teknolojik olarak geri kaldı ve yüz sene boyunca aynı isyanlar çıkıp durdu. Bir ara yeter artık çıkmayın dediğimi hatırlıyorum. Annexlrmr bitince benimle development açısından eşdeğer olan vassalın katılması ile ülke canlanacaktır... Kıpti Osmanlı da baya op oluyormuş onu anlamış okdum.
•