İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Öneriler için çok teşekkür ederim. Sanırım risk of rain 2 alacağım.
Aşağıdaki 1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• reddga
İleti Sayısı: 6,373
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Elimde Uncharted 4 ve Uncharted: The Lost Legacy var. Detroit: Become Human'ı iki günde bitirdikten sonra gaza geldim. Uncharted serisine bir giriş yapmak istiyorum. PSN'de Uncharted: Nathan Drake Collection'ın indirimde olduğunu gördüm. Sizce alayım mı? Başka bir zaman daha da düşer mi?
•
Imperium:
61
Var mı yeni birşey önerebilecek birileri?
•
İleti Sayısı: 343
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
0
PS4 için güzel hikayeli bir oyun istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum :)
•
İleti Sayısı: 5,865
Imperium:
37
Ratchet & Clank. Mümkünse Türkçe dublaj içeren bir bölgeden alınmalı.
•
Imperium:
61
Hazır indirimler varken önerisi olan var mı?
•
Imperium:
61
Hiç fark etmez oynanışı güzel olan her oyunu deneyebilirim.
•
İleti Sayısı: 3,658
Imperium:
54
Daha önce hack and slash oynamadıysan da Bayonetta'yı önerebilirim.
Aşağıdaki 1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Gurt
İleti Sayısı: 3,965
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
52
Oynadığım güzel oyunlardan indirime girenleri türüne göre sıralayayım:
FPS:
41.19₺----Rainbow 6 Siege (Online,multi gayet gerçekçi, beşerli takımlar halinde özel harekat mücadelesi.)
Aksiyon:
14.75₺---Mad Max (Araba özelleştirerek çevreyi birbirine katıyorsunuz. Sürüş zevki yüksek. Parçalamayı seviyorsanız tavsiye ederim.)
8.74₺---Hitman:Absolution (Son çıkan hariç en sevdiğim Hitman oyunu. Suikast keyfi işte fazla anlatmaya gerek yok :))
RYO:
17.99₺---Witcher 3: Wild Hunt (Anlatmaya gerek yok sanırım :), goty edition tavsiyemdir.)
44.75₺---Dark Souls III (Zorluğuyla dikkat çeken bir ryo. Bossları kesitiğinizde yaşadığınız başarma duygusu hiç bir oyunda yoktur. Zoru sevenlere tavsiyem.)
Hayatta Kalma:
15.50₺---Dead by Daylight (1 katil- 4 kurban üzerine kurulu online multi bir oyun. Korku içerikli, öldürmeli saklambaç diyebiliriz, ama skiller falan var güzeldir.)
3.70₺---Left 4 Dead 2 (Bu da efsane olmuş oyunlardan biri. Arkadaşlar ile aşırı zevkli bir hal alıyor ve gayet ucuz.)
9.60₺---Don't Starve Together (Aynı şekilde arkadaşlarla oynamak için, animasyon şeklide ama eğlenceli bir hayatta kalma oyunu. Crafting, bilumum yaşamsal bar vs de var.)
9₺---Terraria (2D minecraft gibi. Ama çok daha ayrıntılı ve çok farklı insanlarla tanışıyorsunuz. İlk başta biraz zor ama alışırsanız kopamazsınız.)
Simülasyon:
19.20₺---House Flipper (Ev dekarasyonuna dayalı bir simülasyon. Rutin ama eğlenceli bir yapısı var. Stres atmalık diye düşünüyorum.)
9.60₺--- Plague Inc: Evolved (Dünyaya hastalık yayarak insanlığın soyunu tüketmeye çalışıyorsunuz. Farklı hastalık çeşitleriyle ve zorlayıcı başarımlarıyla keyifli bir oyun.)
18.75₺--- Totally Accurate Battle Simulator (Oynadığım en zevkli simülasyonlardan biri. Farklı birimleri birbirleri ile savaştırıyorsunuz, kesin bakın derim)
12.25₺---Spore (Bir hücreli bir canlıdan, topluluğa uzanan bir macera içerisindesiniz. Neredeyse tamamen hayal gücünüze bağlı bir yaratık ortaya çıkartıyorsunuz.)
13.26₺---Democracy 3 (Devlet yönetme simülasyonu. Farklı insan gruplarının olaylara ve yasalara tepkileri üzerinden hükümette kalmaya çalışıyorsunuz. Zor ama sürükleyici bir oyun. Görsellik yok denebilir, ama çok da aramıyorsunuz zaten :))
Ben açıkçası güncel indirimleri yeterli bulmadım. İndirimli beğendiğim oyunları sıraladım. Ama cidden ilgilendiğiniz yoksa oyun almak için zorlamamanızı tavsiye ederim. Sonraki indirimler daha çeşitli olur muhtemelen.
Aşağıdaki 1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Gurt
İleti Sayısı: 2,370
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
50
31-10-2019, 21:48
(Son Düzenleme: 31-10-2019, 21:48, Düzenleyen: unonimus.)
Genital Jousting tavsiye ederim, birbirimize karşı oynayabiliriz.
Aşağıdaki 1 üye unonimus nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye unonimus nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Gurt
İleti Sayısı: 3,658
Imperium:
54
Tropico 6 alınmaya değer mi?
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Serinin takipçisiysen, önceki oyunları seviyorsan güzel. Ama seriye yeni gireceksen önceki oyunlardan başlaman daha ekonomik olur.
Sic Parvis Magna
Aşağıdaki 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Elefsar
İleti Sayısı: 609
Imperium:
1
Bence disco elysium biraz daha indirime girince al, oyun yeni çıktı.
Sunless serisinden de önce birini oyna, beğenirsen diğerini bir başka indirim döneminde alırsın.
200tl altına inmiş olur fiyat.
•
Imperium:
91
Sunless Sea/skies, prey ve starbound'a kadar düşürdüm listeyi. Bunları alıcam sanırım.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 5,865
Imperium:
37
Sunless Sea benim için tam bir hayal kırıklığı olmuştu. Minesweeper'ın gameplayi daha iyi.
•
Imperium:
91
Minesweeper'in gameplayi zaten iyi.
Sic Parvis Magna
•