Önemli: Stellaris - Sistem Gereksinimleri
v8zN6p.jpg
  • MINIMUM: 
    • İşletim Sistemi: XP/Vista/Windows 7/Windows 8 
    • İşlemci: AMD Athlon II X4 640 @ 3.0 Ghz or Intel Core 2 Quad 9400 @ 2.66 Ghz,
    • Bellek: 2 GB RAM 
    • Ekran Kartı: AMD HD 5770 or Nvidia GTX 460 with 1024MB VRAM, Latest available WHQL drivers from both manufacturers
    • DirectX: Sürüm 9.0c 
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı 
    • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan 
    • Ses Kartı: Direct X- uyumlu ses kartı
    • İlave Notlar: Controller support: 3 butonlu fare, klavye ve hoparlör. Multiplayer için: Internet Bağlantısı veya LAN ağı
  • ÖNERILEN: 
    • İşletim Sistemi: Vista/Windows 7/Windows 8 
    • İşlemci: AMD Phenom II X4 850 @ 3.3 Ghz or Intel i3 2100 @ 3.1 Ghz
    • Bellek: 4 GB RAM 
    • Ekran Kartı: AMD HD 6850 or Nvidia GTX 560TI with 1024MB VRAM, Latest available WHQL drivers from both manufacturers
    • DirectX: Sürüm 9.0c 
    • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan 
    • Ses Kartı: Direct X-uyumlu ses kartı
    • İlave Notlar: Controller support: 3 butonlu fare, klavye ve hoparlör. Multiplayer için: Internet Bağlantısı veya LAN ağı
Bu zamana kadar verilen sistem gereksinimi bilgisi yanlışmış. Bugün düzeltildi biz de bu konuyu güncelledik.
çok kasacağa benziyor
Ara
O kadar satın aldım ama benim dizüstü bunu kaldırmaz. :( NVIDIA GeForce GT 645M
Ara
Bende readonhd 6870 var ve az farkla yetiyor full ayarlara :D ama paradox oyunu bu işte kasma sorunları olabilir.
Ara
bir strateji oyununa oranla baya bi yüksek bir tek işlemci sorunum var mediumda oynarım heralde
Ara
Alt pclerde de çalışır herhalde. GTA V bile 8800 GT ile çalışıyor.
Ara
İşlemci CORE İ3 4030U 1.9GHZ
Ekran kartı ati r5 m230 2gb paylaşımlı
4gb ddr3 ram win 10
Bu sistem nasıl sizce laptop? Oyunu ön siparişle almayı düşünüyorum çok kasar mı?
Ara
Intel Core 2 Duo E4300 1.8 GHz
ATI Radeon HD4670 1 GB
3 GB RAM
Denedim şimdilik kasma falan yok ama savaşlarda ne olur bilmiyorum :)
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.