Ordularım sürekli kırmızı alıyor.
Arkadaşlar selam. Ordularımı genelde 24/24 yapıp kullanıyorum ordudaki bütün birliklerin ekipmanları tam oluyor dağda isem dağcı piyade getiriyorum ama çoğu yerde kırmızı alıyorum hatta bazen 10 birliğime karşı düşmanın 1 birliği bana kırmızı aldırıyor uçak üstünlüğü'de var sorunu bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?
Ara
Piyade ağırlıklı oynuyorsan düşmana daha fazla hasar vermek için Superior Firepower doktrinini kullanabilir ve Close Air Support kullanarak birimlerine destek verebilirsin. Tabii bunu yaparken uçaklarına More Ground Crews görevini vermeyi unutma. Ayrıyeten düşmanın senin sahip olduğun Decryption seviyesinden daha fazla Encryption seviyesine sahip olması da senin için ayrı bir dezavantaj olacaktır bu yüzden teknolojik olarak düşmandan geri kalmamaya çalışmalısın. Ekstra olarak bölgede ikmal sıkıntısının olmadığından emin olup düşmana birden fazla kareden vurmaya çalışabilirsin. Eğer hala cephede bir ilerleme katetmeyi başaramadıysan cephenin durumunu özetleyen bir veya birkaç ekran görüntüsü atabilirsin, bu sayede daha detaylı yardımcı olabilirim.
Ara
(20-02-2020, 20:21)The Dawnguard : Piyade ağırlıklı oynuyorsan düşmana daha fazla hasar vermek için Superior Firepower doktrinini kullanabilir ve Close Air Support kullanarak birimlerine destek verebilirsin. Tabii bunu yaparken uçaklarına More Ground Crews görevini vermeyi unutma. Ayrıyeten düşmanın senin sahip olduğun Decryption seviyesinden daha fazla Encryption seviyesine sahip olması da senin için ayrı bir dezavantaj olacaktır bu yüzden teknolojik olarak düşmandan geri kalmamaya çalışmalısın. Ekstra olarak bölgede ikmal sıkıntısının olmadığından emin olup düşmana birden fazla kareden vurmaya çalışabilirsin. Eğer hala cephede bir ilerleme katetmeyi başaramadıysan cephenin durumunu özetleyen bir veya birkaç ekran görüntüsü atabilirsin, bu sayede daha detaylı yardımcı olabilirim.
Doktorinleri nereden kullanıyoruz yani öyle bir seçeneğmiz varmı acaba ?
Ara
"doktrini kullanmak"tan kastım o doktrinden ilerlemen idi.
Ara
Sovyet-Alman savaşı dışındaki hallerde ordunu dezavantaj yemeyecek şekilde ayarladığın halde 10 birimle 1 birime karşı koyamıyorsan muhtemelen ikmal eksikliğin vardır.
Fotoğraf atabilirsen sorunu daha kolay anlayabiliriz.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.