Orta çağ veya ilerii zamanda geçen total war mod önerisi
Merhaba arkadaşlar ben total war oyunlarını severim ancak antik çağda geçtiği için sevemiyorum son oyunlarını ( antik çağları pek sevemiyorum ) empire total war'ın yapay zekası çok kolay geliyor bana ( napolyon total war oynamadım ama çok farklı olduğunu zannetmiyorum oynayanlar belirtsin lütfen ) bana 1300 yılından veya daha ileri zamanda geçen bir total war modu önerirmisiniz hangi total war oyunu olduğu farketmez teşekkürler
Ara
(30-07-2024, 14:01)cagri3410 : Merhaba arkadaşlar ben total war oyunlarını severim ancak antik çağda geçtiği için sevemiyorum son oyunlarını ( antik çağları pek sevemiyorum ) empire total war'ın yapay zekası çok kolay geliyor bana ( napolyon total war oynamadım ama çok farklı olduğunu zannetmiyorum oynayanlar belirtsin lütfen ) bana 1300 yılından veya daha ileri zamanda geçen bir total war modu önerirmisiniz hangi total war oyunu olduğu farketmez teşekkürler
Bence Medieval Total wara mod yükle. Güzel modlar bulabilirsin.
Onen i-estel elyë, ú-chebin estel anim.
Ara
(30-07-2024, 14:06)Tusalant :
(30-07-2024, 14:01)cagri3410 : Merhaba arkadaşlar ben total war oyunlarını severim ancak antik çağda geçtiği için sevemiyorum son oyunlarını ( antik çağları pek sevemiyorum ) empire total war'ın yapay zekası çok kolay geliyor bana ( napolyon total war oynamadım ama çok farklı olduğunu zannetmiyorum oynayanlar belirtsin lütfen ) bana 1300 yılından veya daha ileri zamanda geçen bir total war modu önerirmisiniz hangi total war oyunu olduğu farketmez teşekkürler
Bence Medieval Total wara mod yükle. Güzel modlar bulabilirsin.
teşekkür ederim
Ara
Attila için 1212 var.
Ara
(30-07-2024, 16:08)Takeda Akane : Attila için 1212 var.
bakacağım teşekkür ederim
[+] 1 üye cagri3410 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Attila Total Wara 1212 eklentisini kurup oyna Medieval 3 gelene kadar en iyisi bence.
q59zb6s.jpg
Ara
(31-07-2024, 12:04)irfandurmus : Attila Total Wara 1212 eklentisini kurup oyna Medieval 3 gelene kadar en iyisi bence.
Teşekkür ederim
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.