Oynadığınız İlk Paradox Oyunu
crusader-kings.jpg

Oynadığınız ilk Paradox oyunu hangisiydi?
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Eu4 ne yazık ki.
Sic Parvis Magna
[+] 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Yayıncılık ta dahilse Knights of Honor, değilse EU4.
Ara
2013 yılı sonlarında HOI3
Ara
Aynı şekilde yayıncılık dahilse Mount & Blade: Warband, Değil ise, EU4
WhaW8Am.gif
Ara
Victoria 2, 2010 yaz tatilinde keşfetmiştim.
76561198034761601.png
Ara
Yayıncılık dahilse Warband, değilse EU3
Ara
Eu4 mü Victoria 2 mi emin olamıyorum. Ancak Victoria pek çözemediğim bir oyun oldu. Eu4 ise çok çok uzun oynadıklarımdan biri..
Ara
(04-01-2020, 18:27)PCOyun : Aynı şekilde yayıncılık dahilse Mount & Blade: Warband, Değil ise, EU4

Benim de aynı. İlk mount and bladein de yayıncısı paradox muydu emin değilim ama eğer paradoxsa warband yerine odur sadece.
Ara
(04-01-2020, 18:44)Aytaç : Benim de aynı. İlk mount and bladein de yayıncısı paradox muydu emin değilim ama eğer paradoxsa warband yerine odur sadece.

Kontrol ettim. Evet, ilk Mount & Blade'in de yayıncısı Paradox.
WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
For the Glory, çok bilinmemesi muhtemel.
v5jjo8.gif
Ara
Hoi2. Tabi oynamak denirse ona. İlk zamanlar anlamamıştım hiç bir şeyi.
[+] 1 üye Mabella nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Iron Cross. Arsenal of Democracy üzerine kuruluyordu.
Ama böyle yazınca yavan oluyor paradoksla tanışma hikayemizi de anlatalım. Ünide okurken Avcılar'da korsan cd satan dükkan bulmuştum. Sattıkları oyunların katalogları oluyordu, ordan bakıp cd kapağından resimlerini beğendiklerimi seçip alıyordum. Tereddüte düştüklerimin de telefondan araştırıp hoşuma giderse alıyordum. İron Cross'u nasıl seçtim, cdnin nasıl bir resmi vardı hatırlamıyorum ama o günden sonra paradoks hayatıma girmiş oldu.
Ayrıca paradoks oyunlarına crack gerekmezdi. Koruma programları yoktu o zamanlar, updateleri falan çatır çutur yükleniyordu.
Ara
garip olacak ama march of eagles ayrıca onların yayıncılığı yaptığı oyunlarıda sayarsanız mount and blade warband
A man's greatest joy is crushing his enemies
Ara
Bu neymiş deyip Victoria II'ye göz atmıştım ve pek de bir şey anlamamıştım. Crusader Kings II'nin çıkmasına az bir süre vardı. Öyle ki çıkınca onu indirip oynamaya başlamıştım.
[+] 1 üye Henri nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Yayıncılık yaptığı oyunları sayarsak mount and blade 1 kendi yaptığı oyunlardan ilk Europa Universalis 4 oynamıştım.
Ara
Vic 2.
Ara
Europa universalis 3 2010 sonuydu galiba.
Ara
Yayıncılık dahil ise Mount&Blade:Fire&Sword,dahil değilse Europa Universalis 4.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
Ara
Ben biraz gec tanistim bu firmayla ilk olarak stellaris oynadim cok baglandim cok detayli geldi bir sure sonra sıkılmaya basladim eu4 aldim onu da baya sevdim ek paketlerinin de bir kismini aldim sonra ho4 aldim o da guzeldi ama daha karışık geldi, sonra imparator rome aldim beklentimi karsilamadi simdi crusader 3 u bekliyorum
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.