Oyun Firmaları Yeni Fikirler Üretmiyorlar mı? Neden?
Bir de şu açıdan bakın: Acaba mevcut oyunlar olması gerekenden hızlı mı tüketiliyor?

20 senedir aktif oyun oynayan biri olarak sizlere şaşıyorum; piyasada o kadar çok oyun olmasına rağmen çoğunu biliyorsunuz hatta oynamışsınız. Sanki oyunlara hak ettikleri değeri vermiyorsunuz gibi geliyor bana. 90'lı yılların sonlarında çok fazla oyun yoktu yahut biz ulaşamıyorduk bu sebeple oynadığımız oyunları çok fazla seçme şansımız olmadan oynadık ancak belki de bu durum oyunların içine daha fazla girebilmemizi sağladı.

Şöyle bir bakıyorum, iyi biliyorum diyeceğim oyun sayısı 10'u geçmez.

- Ultima Online
- Half Life
- Age of Empires
- Red Alert
- Medieval Total War
- Championship Manager - Football Manager
- Wining Eleven - PES
- Dead Island
- Euro Truck Simulator
- Assassin Creed (III'e kadar)

- Son olarak bir senedir CK2 oynuyorum. Skyrim önerdiler, çok zamanımı alacağını düşündüğümden korktum başlamaya.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Oyun Firmaları Yeni Fikirler Üretmiyorlar mı? Neden? - Yazar: Kierkegaard - 16-04-2018, 17:02

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.