İleti Sayısı: 54
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
0
Arkadaşlar oyun 1560 lı yıllardan sonra kaydetmiyor sürekli aynı hatayı veriyor sebebi ne olablir
Biz bülbül-i muhrik dem-i gülzâr-ı firâkız,
Ateş kesilir geçse sabâ gülşenimizden.
•
İleti Sayısı: 775
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
6
önce bir hata ekranını görseydik birde bilgisayar özelliklerini oyunun korsan olup olmadıgını veya sade şekildemi yoksa modlu oynayıp oynamadıgın gibi bilgileri verirsen insanlar daha iyi yardımcı olabilir
•
İleti Sayısı: 775
Imperium:
6
Tavsiyelerim çalışan ilk savenizi alın ve diğer backup yani yedek dosyalarını silin steamden dosya dogrulaması yapın
aldıgınız save dosyasının ismini basit boşluk olmadan bir şekilde degistirin tekrardan save klasörüne atın örnk:NewOtto191.eu4
eski bir patchdeyken oyununuza başladıysanız oyunuzu eski patche geri döndürün yada yeni bir oyun açın
geçmiş olsun
•
Imperium:
0
Teşekkür ederim kardeşim cevap verdiğin için sağolasın
•
İleti Sayısı: 16
Imperium:
0
Cmd'yi yönetici olarak aç " bcdedit /set increaseuserva 2560 " bunu yaz enterla ondan sonra bilgisayarına reset at sonra bir dene bakalım olmuş mu bende bu hatayı vermiyordu fakat savede almıyordu bunu yapınca düzelmişti.
•
Imperium:
0
Saveyi sildim bile :) yeni oyun basladım
•
İleti Sayısı: 2,694
Imperium:
15
Bende oyun başlangıcından itibaren 2-3 ayda bir bu hatayı veriyor.
Save ler silinmiyor ama boyuna çıkması kanser ediyor tabi.Save games klasöründe backup isimli bir dosya bulamadım.
•
Imperium:
15
Steam üzerindeki save dosyasının dizinini bulamadım ?
•
Imperium:
15
31-12-2016, 18:30
(Son Düzenleme: 31-12-2016, 18:31, Düzenleyen: Royal Guard.)
Steam üzerinde save dosyaları çıkmadı.
2015 yılından kalma 2 tane save dosyası olan bir "save games" klasörü çıktı sadece.
•