Oyun Önerisi
#1
İki kişi beraber oynayabileceğimiz oyun önerisi arıyoruz.LOL DOTA CSGO gibi rekabetçi olup kaybedince moral bozan oyunlardan değil daha çok serbestlik veren RPG tarzı olabilir.Teşekkürler.
Ara
Cevapla
#2
risk, business tour
[+] 1 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Cevapla
#3
Aynı bilgisayarda oynayacaksanız Neo-Geo tarzı emulatörlerde bolca oyun var. Kardeşimle baya eğleniyorduk.
Sic Parvis Magna
[+] 2 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Cevapla
#4
ARK: Survival Evolved çevrim içi mp hayatta kalma oyunu. Türü seviyorsanız bu oyun başında sabahlarsınız. Oyun başlarında çok bug vs vardı ama gittikçe iyileştiriyorlar. Şu an %80 indirimle 15,40 ₺.

The Elder Scrolls® Online  es serisini biliyorsan, en azından Skyrim'i, bu oyunda onların gelişmiş bir MMORPG versiyonu. Şu an %60 indirimle 39,60 ₺.

Stardew Valley var, ben henüz oynamadım ama seveni çok steam incelemeleri %97'de. Chill takılabileceğin, aynı zamanda hem yaşadığın yeri hem de kendini geliştirebileceğin bir oyun tarzı sunuyor. Grafik takıntın yoksa deneyebilirsin. Fiyatı 24 ₺.

Terraria ise tam bir 2D minecraft diyebiliriz. Minecraft'a çok benzemekle beraber aslında çok da farkları var. Oyunu başta anlaması biraz zor, ama alışınca bağımlısı oluyorsun. Oyunda çeşitlilik hat safhada. Steam incelemeleri %98. Grafik değil oynayış önemli diyorsan buna da bi bakabilirsin. Fiyatı 18 ₺.

Yani eşli oynanabilecek çok fazla hayatta kalma oyunu var. RustRaftThe ForestDon't Starve Together bunlara örnek verilebilir. İlgini çekiyorsa bakabilirsin hepsine.

Dying Light da zombi temalı bir hayatta kalma oyunu. Aslında açık dünya parkur oyunu. Oyunun akıcılığı müthiş seviyede. Zombi öldürmek için farklı bir senaryosu, kurgusu var. Şu an %66 indirimle 20,39 ₺. 

Human: Fall Flat tamamen eğlence üzerine kurulu bir macera-bulmaca mp. Tuttun mu bırakmamak üzere bir senaryosu var ama arkadaş ortamıyla aşırı zevkli. Tek girsen bile başka serverlara musallat olarak, onların eğlencesini bozmak suretiyle sen eğlenebilirsin. Fiyatı %60 indirimle 9,60 ₺. Bu tarzı beğenirsen Pummel Party' e de bir bak derim.

Overcooked 2 aslı yemek pişirme oyunu. Zor olsa da basit mekanikleri sayesinde takım çalışması ile başaramayacağın bir görev yok. Ben yiğenlerimle (14-10) oynamıştım ve çok eğlenmiştik oynarken. Fiyatı 40 ₺.

Son olarak efsane iki oyuna değinmek istiyorum. Zombilerle başa çıkmanın hem gergin hem de eğlenceli halini konu edinmiş bir takım oyunu Left 4 Dead 2 ve filmlerde gördüğümüz banka soygunun heyecanını bize yaşatan Payday 2. İki oyun da çok iyidir. Ancak indirime girmelerini beklemeni tavsiye ederim, zira fiyatları baya bir düşüyor. 

Keşke kasmasa da C&C Generals Zero Hour falan tavsiye edebilsek :)
[+] 1 üye elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Cevapla
 




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.