İleti Sayısı: 25
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
27-05-2017, 22:08
(Son Düzenleme: 27-05-2017, 22:33, Düzenleyen: kaganp.)
Arkadaşlar Eu4 de fransa oynuyorum papa ingiliz beni dinden attı acil yardım edermisiniz tekrar nasıl dinine bağlı iyi katolik bir ülke olabilirim?
herkesle ilişkim -50 hatta -200 e kadar düştü avrupa beni dışlıyor bi sey yapmaya korkuyom harcıyacaklar beni
ya bir de ben ikinci üçüncü forum kullanışım Eu4 oynayan bulamıyorum malum sayımız çok az bi whatsapp grubumu kursak bu soruları sorabileceğimiz .
•
İleti Sayısı: 2,839
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Kralın öldüğünde o etki geçer veya papalığın seni seven bir ülkeye geçmesi gerekiyor kaldırması için. Afaroz olmak istemiyorsan papalık ile ilişkini hep 0 dan yukarda tutman gerekiyor.
•
İleti Sayısı: 2,839
Imperium:
47
Valla onu bilse bilse johan bilir.
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Papanın ölmesiyle değişmiyor sanırım. Senin kralının ölmesi ve Papa kontrolör ülkenin afarozu kaldırması gerekiyor. AI afarozu kaldırıyor mu hiç bir fikrim yok. Ama yeni kralın geçtiğinde onun da afaroz olma ihtimali var.
Forumda birçok EUIV oyuncusu mevcuttur. Kısa sorular ve cevaplar bölümüne soracağın sorulara kısa zamanda yanıt alabilirsin.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 2,694
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
Kralı hemen öldürmek istiyorsan ordunun başına yerleştir. Ecel normalden 3-4 kat daha hızlı geliyor.
Aforozları engellemek için papa ile iyi geçinmen lazım.Papa ile olan ilişkini arada bir kontrol et.Gerektiğinde diplomat gönder iyileştir.
Yada kendi kardinallerini papa yapmaya çalış.Fransa olduğun için puan çok geliyordur onları kardinalleri papa yapmak için harca.Hem katolik bir yer fethettiğin zaman AE daha az gelir.
•
İleti Sayısı: 5,320
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
35
İtalyada genişlemek istiyorsan papalık başbelası oluyor ya reform gelince mezheb değiştireceksin ya da papalıkla iyi geçineceksin başka çaresi yok maalesef
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
İleti Sayısı: 353
Imperium:
2
Sen koca fransasin derdin papalik mi?:)
Noro lim, noro lim , Asfaloth!
•
İleti Sayısı: 25
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Ama avrupadaki devletlerle ilişkim -50 falan savaşa girsem koalisyon yemem değilmi mesela ingiltereyi işgaal etsem
•
İleti Sayısı: 353
Imperium:
2
Aldigin topraga bagli zaten orada ne kadar agresiflik alacaklari yazar eger ki saglam muttefiklerin varsa koalisyon kurulsa bile kolay kolay savas acamiyorlar ama teksen problem olabilir eger kuskun varsa koalisyona karsi tek tuk toprak alip ulkeyi parcalamak en mantiklisi ayrica protestanlardan toprak aldiginda katolikleri fazla etkilemez o dengeye dikkat etmelisin
Noro lim, noro lim , Asfaloth!
•