Paradox'un Şah İsmail hakkındaki görüşü
PDX yapım kadrosu Türkleri sevmeyen ve bunu göstermekten hiç çekinmeyen klasik Avrupalı kafasından olduğu için. Bir tarihi strateji oyun yapımcısı için çok çocuklar ve çok küçük karakterli bir şirketler. O paragrafı nerden buldular ve tarih kaynakları neler ya da kimler bilmiyorum 'yalan tarih' diye bir kitap varsa onu kullanıyorlardır. Osmanlı'yı Arap yapmaları, Safevileri Fars yapmaları, Şah Ismail'i Kürt yapmaları (bu olay), Azerileri ve Türkleri Arap ve Fars yapmaları (kimse oyun mekaniği demesin bu nasıl çağ dışı mekanik), Osmanlı'nın Arabia kurması, plaza forumda Hanlıklar hakkında reform ile ilgili bir soruya 'reform yapmalılar ya da ölmeliler' gibi cıvık laflar, Cossacks DLC videosu, 1444'te D.Anadolu'nun hali, benim plazada bu tür şeylere karşı çıkmamdan uyarı almam ve Osmanlı'ya 'kebab' diyen birini uyardığımda benim iletimin silinmesi ve uyarı almam (2015, çok daha sonra 'kebab' kullanımını yasakladılar galiba) vs. vs. vs. vs.
G0kMNN.png
[+] 10 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Paradox'un Şah İsmail hakkındaki görüşü - Yazar: GaulTurk - 03-01-2017, 23:45

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.