Plan Z [Forum Oyunu Başladı Almanlar İngilterede]
Ayrıca şu b'leri silmek istiyorum can sıkmasın diyede gelişmiş düzenlemede gözükmüyor...
Ara
Dover i kaybetmek bizim icin yıkim olacaktir. Şehir merkezini elimizde tutmaya devam etmeliyiz. 75mm lik 500 topa ve ülkemizin gururu AP mermilere sahibiz. Almanlarin zavalli pzIII gibi tanklarinin hiç sansi yok, .

B)MERKEZI SAVUNMAYA DEVAMET
Ara
Napolyon tüm savaşı sayende kaybedeceğiz...

Neysenbuna özel bir plan atacağım sana tetikte kal.
Ara
Şehirdeki savaş bitince oyun bitiyor olmayacak bu arada yalnız.Duruma göre değişecek neler yapılacağı...
Ara
Sağ ve orta için planım vardı napolyon sağ olsun planı bozdu.

Benim akşama sana yazabilriim en geç 9 da haberin olsun
Ara
Bir daha bizsiz yazmayacağını umuyorum.
Ara
Tum generaller secmek istedikleri şıkkı bana ozelden bildirsin
Ara
Ben E şıkkını seçmek istiyorum @PashaZade abi.Herkes 8 gibi hazırlamış olursa bütün cevapları güzel olur.
[+] 2 üye TR Ace nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Yarım saat bir saat içerisinde generallerimize tavsiyelerimiz iletilecektir. Bu esnada yapmak istediğiniz şıkları bana gönderebilirsiniz.

Eğer plana göre şıklar aynıysa zaten sıkıntı olmaz değilse konuşuruz.
Ara
C)Başka birşey yap (Özelden yaz xd.)
Ara
D) Tank mayınlarını hazırladığın pozisyonların arkasına çekil.
Ara
B) Bomba yağdırmaya devam.Göz açtırılmayacak.
Ara
B şıkkını seçiyorum
Ara
Ben hazırlıyorum 5 dk ya
Ara
Kalan oyuncularda seçerse(HulkSpider03'dende taktiğini bekliyoruz) giricem yeni turu...
Ara
Napolyon bana cevap vermezse 30 dk içinde oyunu felakete sürüklerim ingilizler için. Bu nedir ya? Oynamayacaksan söyle kardeşim... Senin sayende 2.kurduğum planda boşa gidecek bende insanım bekleme yükümlülüğüm yok.
Ara
tumblr_mo0bv3e2Em1sr3r0do1_400.gif
[+] 1 üye PashaZade nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(22-03-2017, 20:50)HulkSpider03 : Napolyon bana cevap vermezse 30 dk içinde oyunu felakete sürüklerim ingilizler için. Bu nedir ya? Oynamayacaksan söyle kardeşim... Senin sayende 2.kurduğum planda boşa gidecek bende insanım bekleme yükümlülüğüm yok.

Planda birlikleri kullanman için izin alman gerekiyor dedim ama cevap verse bile izin vermeyebilir hayla...
Ara
(22-03-2017, 20:55)PashaZade :
tumblr_mo0bv3e2Em1sr3r0do1_400.gif
Führer imiz Kusursuzdur :D
Ara
(22-03-2017, 20:56)TR Ace :
(22-03-2017, 20:50)HulkSpider03 : Napolyon bana cevap vermezse 30 dk içinde oyunu felakete sürüklerim ingilizler için. Bu nedir ya? Oynamayacaksan söyle kardeşim... Senin sayende 2.kurduğum planda boşa gidecek bende insanım bekleme yükümlülüğüm yok.

Planda birlikleri kullanman için izin alman gerekiyor dedim ama cevap verse bile izin vermeyebilir hayla...
Cevap versin ona da razıyım...
Ara

Konuyu Okuyanlar: 85 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.