İleti Sayısı: 3,113
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
22
Sir Tr Ace :PashaZade durumu Berlin'e bildirdiğinde ise Hitler sevinçten çılgına dönecektir."Yapabileceğini biliyordum diğer bölgelerden birine gönderilecek olan 3.SS Panzer Tümeni " Totempkof" u sizin yanınıza gönderiyorum burası bitince ilk hedefiniz Londra...
•
İleti Sayısı: 1,120
Imperium:
10
Arkadaşlar yoldaşlar planlarımızı bekliyoruz hazırlıyoruz hezimete uğrayan düşmanın ve Führer in sevinç çığlıkları gülümsemesi bize güç verdi dahda güçlendik ve morallendik bu moralle gazlarla boğuştuk mermilerle boğuştuk kanla tanıştık dostlarımız kaybettik yılmadan devam ettik ediceğiz Führere selam Sieg Heil!!!
•
İleti Sayısı: 1,542
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
11
Beyler ana hamleleri buradan yazmak zorundasınız unutmayın şık vermedim diye.Bölgemi savunucam yada şehre saldırıcam gibi şeyleri deyin buradan.Nasıl olacağı özelden.
•
İleti Sayısı: 1,576
Imperium:
5
Bizim tüm grup saldırı ve savunma üzerine kurulum yapacaktır napolyon sana yazdığımı kabul ettiğini düşünüyotum lütfen ricamı çevirme. Pro zaten benim emrime verdi.
Kabul ettiğini de bildir buraya eğer edersen.
•
Imperium:
22
@ TR Ace şöyle olmaz mı ? :
Planı herkese attıktan sonra, kabul ederlerse konuya mareşalimiz tarafından bana verilen görevi kabul ediyorum. Yeter mi ?
Tabi ben de planı sana atacağım ve onu gerçekleştireceksiniz. (Bizde herşey özelden xd)
•
Imperium:
5
Savunöa mı ne yapacaksın yazman lazım biz enayimizde yazıyoeuz adam yazın diyor
•
Imperium:
22
(22-03-2017, 23:33)HulkSpider03 : Savunöa mı ne yapacaksın yazman lazım biz enayimizde yazıyoeuz adam yazın diyor
Planı da yazalım mı ? Heh illaha gerek varsa, savunma yada saldırı olarak 1 kelime yazabiliriz.
•
Imperium:
11
Yazılması gereken şeyi örnek veriyorum.1.Light Division olarak merkeze ilerliyoruz.Bunu nasıl yaptığınız özelden ama saldırı yada savunmanın yapılacağı yer belirtilmek zorunda.
•
Imperium:
22
(22-03-2017, 23:41)TR Ace : Yazılması gereken şeyi örnek veriyorum.1.Light Division olarak merkeze ilerliyoruz.Bunu nasıl yaptığınız özelden ama saldırı yada savunmanın yapılacağı yer belirtilmek zorunda.
Sıkıntı yok, yalnız plan taslaklarının hazırlanması gerek. Bir de diğer oyuncular ayrı ayrı pm atması yerine sadece konuya ;
XXXXX olarak XXXXX bölgesine XXXXX yapıyorum, plana sadık kalıyorum dese ve planı sadece ben sana göndersem olur mu ?
•
Imperium:
11
•
Imperium:
5
Pro->Güneye->Saldırı
Ben->Doğu batı->saldırı
Napolyon->Güney->Koruma+saldırı
Pro bana bıraktı prdusunu napolyon sende kabul et sana yazdığım taktikle
•
Imperium:
22
•
Imperium:
5
İyi olan kazansın almanlar... Yarın büyük gün.
•
Imperium:
10
Merkeze saldırıyorum plana uyuyorum...
•
İleti Sayısı: 1,959
Imperium:
39
Churcill sorar, bu kurban ne kesiyorsunuz diye?
Onbaşı Richard cevap verir, ME109 kesiyoruz reis!
•
Imperium:
5
23-03-2017, 00:18
(Son Düzenleme: 23-03-2017, 00:22, Düzenleyen: HulkSpider03.)
Wiston Churchill cephede yaşanan zor durumlar ve olacaklar hakkında kendisine soru sorar gibi bakan tüm gözlere acil ve belki son kez bir basın toplantısı düzenleterek şu sözleri sarf etti:
"Biliyorum, hepiniz endişe, korku ve güvensizlik içindesiniz. Lakin benim Hulk ve onun generallerine güvenim tamdır. Cephe sıkıntılı durumdadır ama şuana kadar onlarca saldırıya göğüs geren yüce ordumuz bunun da üstesinden gelecektir. Gelemedi mi? Sine-i millete dönüp elime bir silah alıp Londra'yı canım pahasına savunacağım. Tek başıma da olsam bu vatana kanımı içirmeden ayrılmayacağım bu ülkeden. Hepinizden sakin olmanızı ve ordularımız için din farkı gözetmeksizin dua etmenizi istiyorum. Unutmayın tanrı zulmedenlerin değil onun için savaşanların yanındadır. Alman kafirleri İngiltere Kilisesini ele geçiremeyecektir. Tekrardan yineliyorum GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER!..."
Winston Churchill bu konuşmadan sonra odasına çekilerek savaşın sonucu beklemeye başlamıştır. Bir yaveri yanına giderek ona söylediklerinin ya savunma yapacağının ya da gideceklerinin doğru olup olmadığını tüm gücünü toplayarak sorar. Churchill derin bir nefes çekip yaverine yumuşak yaklaşarak belki tarihe geçecek şu sözleri sarf eder:
"Halklara bazen duymak istediğini söylemelisin. Eğer yapmazsan onlar, savaştığın düşmandan daha tehlikeli olurlar."
(Okuyan var mı bilmiyorum ama arada böyle rp yapacağım güzel oluyor.)
•
İleti Sayısı: 1,465
Imperium:
19
Merkeze saldırıyorum plana uyuyorum.
•
Imperium:
5
(23-03-2017, 00:16)napolyon94 : Churcill sorar, bu kurban ne kesiyorsunuz diye?
Dediğimi kabul etmiş mi oluyorsun?
•
İleti Sayısı: 1,959
Imperium:
39
(23-03-2017, 00:19)HulkSpider03 : (23-03-2017, 00:16)napolyon94 : Churcill sorar, bu kurban ne kesiyorsunuz diye?
Dediğimi kabul etmiş mi oluyorsun?
Daha bakmadım ne yazdığına, şimdi bakıyorum.
•
Imperium:
10
23-03-2017, 00:27
(Son Düzenleme: 23-03-2017, 00:39, Düzenleyen: Feldmarschal.)
(23-03-2017, 00:04)HulkSpider03 : İyi olan kazansın almanlar... Yarın büyük gün.
Yüce Führerimiz, Münich'de Yüce Alman Halkına büyük bir Zafer beklentisini açıklarken.
|