Romanyanın Yunana Bağımsızlık Vermesi
Merhaba, bende Bosporus dlcsinde romanya oyunun başında default olarak yunanistana bağımsızlık garantisi veriyor bu durum çok can sıkıcı nasıl kaldırabilirim onu ya da düzeltmek için bir şey varmıdır sizde bu sorun var mı
Ara
(20-12-2020, 16:51)Heartache : Merhaba, bende Bosporus dlcsinde romanya oyunun başında default olarak yunanistana bağımsızlık garantisi veriyor bu durum çok can sıkıcı nasıl kaldırabilirim onu ya da düzeltmek için bir şey varmıdır sizde bu sorun var mı
Kalkması için Romanyanın bir focus gitmesi lazım diye hatırlıyorum (focusun ismini hatırlamıyorum) o sekilde kalkıyo diye biliyorum
Ara
Türkiye ile oynuyorsan saldırırsan romanya savaşa gelmiyor diye biliyorum.
Ara
Romanya sana da garanti veriyor. Bunun nedeni ise Balkan Antantı 1934'te imzalanan bu anlaşma sebebiyle tamamen. Onun dışında saldırırsan sana da garanti verdiği için savaşa girmez.
tumblr_mjxogyPp2u1qgwg37o1_500.gif
трагедия
(20-12-2020, 16:44)Heartache : Merhaba, bende Bosporus dlcsinde romanya oyunun başında default olarak yunanistana bağımsızlık garantisi veriyor bu durum çok can sıkıcı nasıl kaldırabilirim onu ya da düzeltmek için bir şey varmıdır sizde bu sorun varmı son update ile geldi sanırım

Direk askerlerini istanbula kadar çek, sonra pocket yaparak yunan askerlerini yok et. Böylece yunanistanı alabilirsin. Romanyaya da çıkartma yaparak ele geçirebilirsin. Her oyunda garanti vermiyor.
Ara
(20-12-2020, 17:59)Aeschyli : Türkiye ile oynuyorsan saldırırsan romanya savaşa  gelmiyor diye biliyorum.
 geliyor, zaten hemen faşist oluyorum ama olmuyor kafayı yicem savaşta kaldığın için otomatikman bazı olumsuz eventler geliyor sen nası hallediyosun

(20-12-2020, 18:04)Faramir : Romanya sana da garanti veriyor. Bunun nedeni ise Balkan Antantı 1934'te imzalanan bu anlaşma sebebiyle tamamen. Onun dışında saldırırsan sana da garanti verdiği için savaşa girmez.

savaş açıyor ya abicim:( acaba faşist olduğum için mi çünkü galiba faşistliğin bir yolunda romanya sana bağımsızlığını kaldırıyo o yüzden mi hatırlayamadım ama çok can sıkıcı bir durum

(20-12-2020, 19:23)Elensar :
(20-12-2020, 16:44)Heartache : Merhaba, bende Bosporus dlcsinde romanya oyunun başında default olarak yunanistana bağımsızlık garantisi veriyor bu durum çok can sıkıcı nasıl kaldırabilirim onu ya da düzeltmek için bir şey varmıdır sizde bu sorun varmı son update ile geldi sanırım

Direk askerlerini istanbula kadar çek, sonra pocket yaparak yunan askerlerini yok et. Böylece yunanistanı alabilirsin. Romanyaya da çıkartma yaparak ele geçirebilirsin. Her oyunda garanti vermiyor.

çıkartma yapamıyorum ki en fazla 10 bölükle çıkartma yapabiliyorum (tek seferde değil savaş boyunca komple sadece 10 bölük) nedenini anlamadım

bi de siz çıkartmayı nasıl yapıyorsunuz en fazla 10 bölükle çıkartma yapabiliyorum (tek seferde değil savaş boyunca komple sadece 10 bölük) nedenini anlamadım , sadece 1 ordunun 10 bölüğü ile çıkartma yapabiliyorum:(
Ara
Focuslardan birisi romanyanın sana garantisini kaldırıyor. Onu bitirmeden yunanistanı alman lazım. Hatta ben kendi kaydımda onu bitirmeden hem yunanistanı hem bulgaristanı almıştım. Onu bitirdikten sonra yugoslavyaya saldırıp yanında gelen romanya ile birlikte ilhak ederek neredeyse tüm balkanları toplayabilmiştim. Güzel bir başlangıç olmuştu.

Hatta resmini buldum :

20201018150506_1.jpg
[+] 1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(20-12-2020, 23:41)Aeschyli : Focuslardan birisi romanyanın sana garantisini kaldırıyor. Onu bitirmeden yunanistanı alman lazım. Hatta ben kendi kaydımda onu bitirmeden hem yunanistanı hem bulgaristanı almıştım. Onu bitirdikten sonra yugoslavyaya saldırıp yanında gelen romanya ile birlikte ilhak ederek neredeyse tüm balkanları toplayabilmiştim. Güzel bir başlangıç olmuştu.

Hatta resmini buldum :

20201018150506_1.jpg

aga 1940 yılına kadar nasıl alabiliyon o kadar devlet ya fransa ve ingilterenin bağımsızlık atmasından dolayı anca 1 devlet alabiliyorum ben:(
Ara
Çok fazla politik puan harcatıyor ama etrafta isviçre irlanda finlandiya isveç portekiz gibi ülkelere claim başlatırsan garanti haklarını onlar üzerinde kullandıklarından senin girdiğin devleti koruyamıyorlar. Benim bildiğim 4 garanti atabiliyorlar ama 3 taneden sonra puan baya yükseldiğinden ve birde sonlara doğru polonya garantisi geldiğinden rahat edebilirsin.
[+] 2 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(21-12-2020, 12:11)Aeschyli : Çok fazla politik puan harcatıyor ama etrafta isviçre irlanda finlandiya isveç portekiz gibi ülkelere claim başlatırsan garanti haklarını onlar üzerinde kullandıklarından senin girdiğin devleti koruyamıyorlar. Benim bildiğim 4 garanti atabiliyorlar ama 3 taneden sonra puan baya yükseldiğinden ve birde sonlara doğru polonya garantisi geldiğinden rahat edebilirsin.

sağol ben türkiye için demiştim onun için nasıl bir taktik var
Ara
(21-12-2020, 18:27)Heartache :
(21-12-2020, 12:11)Aeschyli : Çok fazla politik puan harcatıyor ama etrafta isviçre irlanda finlandiya isveç portekiz gibi ülkelere claim başlatırsan garanti haklarını onlar üzerinde kullandıklarından senin girdiğin devleti koruyamıyorlar. Benim bildiğim 4 garanti atabiliyorlar ama 3 taneden sonra puan baya yükseldiğinden ve birde sonlara doğru polonya garantisi geldiğinden rahat edebilirsin.

Türkiye için yine aynı taktik geçerli. Eğer onların bulgaristana garanti atmasını istemiyorsan bulgaristana claim üretmeye başlamadan önce dünya üzerinde ki diğer demokratik devletlere garanti atmasını sağlamalısın. Bunun için onlarda claim üretmeye başlayıp onların garanti atmasını beklemen gerekiyor. Onlar 3 garanti hakkını doldurduktan sonra rahat bir şekilde bulgaristana claim atmaya başlayabilirsin.
Ara
(21-12-2020, 21:08)Aeschyli :

Türkiye için yine aynı taktik geçerli. Eğer onların bulgaristana garanti atmasını istemiyorsan bulgaristana claim üretmeye başlamadan önce dünya üzerinde ki diğer demokratik devletlere garanti atmasını sağlamalısın. Bunun için onlarda claim üretmeye başlayıp onların garanti atmasını beklemen gerekiyor. Onlar 3 garanti hakkını doldurduktan sonra rahat bir şekilde bulgaristana claim atmaya başlayabilirsin.

İyi taktik miş
Ara
(21-12-2020, 21:08)Aeschyli :

aga sahgsasfghsd iyi taktik de o kadar pp kimde var 2 ülkeye claim attım 3.süne 180 falan dedi
Ara

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.