İleti Sayısı: 1
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Merhaba. Şöyle bir sorun var. Mesela savaşta olduğum ülkeyi komple değil sadece bir bölgesini ele geçirmek istiyorum fakat oyun buna izin vermiyor. O bölgedeki 1 veya 1 den fazla bulunan şehirlerin kontrolünü ele alsam bile bölge kontrolü savaştığım ülkede kalıyor. Çözümü nedir ?
•
İleti Sayısı: 2,468
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
19-08-2021, 19:06
(Son Düzenleme: 19-08-2021, 19:06, Düzenleyen: Sezar.)
2021 versiyonunu bir 10 saat kadar oynadim sanirim. Oncelikle cok bugli. Tr ile ne yaparsam yapayayim 1 yil sonra yani 1 ocak 2022 de buyume hizi otomatik olarak -%10 a vuruyor, nedenini cozemedim, muhtemelen bir bug.(Covid salginin cozuldugu senaryoda oynuyorum diger senaryoyu denemedim). Onun disinda butce aciklari muazzam artmis ve surekli artiyor. Tamam diyorsun nerdeyse kapattim butce aciklarini -%2 de, hic bir harcama yapmama ragmen giderek artiyor.
Olumlu yonlerine gelince, Avrupa Birligi mekanigi guzel. Tr ile Avrupa birligine girmek gercek hayattaki gibi zor olmasa da insan haklari alaninda reformlar yapmak gerekiyor. Ben acikcasi gercekci buldum. Evet Eversim paragoz evet Eversim buglari duzeltmiyor evet Eversim her sene ayni oyunu makyajlayip ayni fiyata satiyor ama su oyunun da alternatifi yok ki kardesim ya. Keske paradox filan yapsa benzerini. Daha guzeli cikana kadar para bayilmaya devam ne yapalim.
İleti Sayısı: 181
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
0
Bu oyun alınır mı ? kafam karışık biraz.
•
İleti Sayısı: 18
Üyelik Yılı: 2024
Imperium:
0
Büyük keyifle oynuyorum lakin şu dil desteğinin gelmesi şart. Ben yazdım defalarca mail support@eversim.com siz de atın en azından Google translate çevirisi yapsınlar o bile yeter.
•