İleti Sayısı: 3,090
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
36
Ben aldım ama oynanışta bir takım sıkıntılar var. Bölge genişletmek çok sıkıntı. Mesela bazen gözden kaçan bir zombi -tek bir zombi- iki saatlik oyununuzu mahvedebilir. Bazen kaynak üretimi için bina basmak işkence olabiliyor. Binaları çok yakına kurarsanız askerleriniz yanlarından geçemiyor.
Bunun dışında oyunun erken erişimde olduğunu göz önünde bulundurmak lazım. Ama bu söylediklerim biraz çekirdek oynanış olduğundan düzeltilir ya da değiştirilir mi bilinmez.
Aşağıdaki 1 üye Justicar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Justicar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Voidian
İleti Sayısı: 382
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
6
Birkaç videosunu izledim de güzel bir oyuna benziyor ama 50 TL edeceğini düşünmüyorum. Bir indirimde 10-15 TL arası bulursam alabilirim.
"... Egemen sınıfın düşünceleri, bütün çağlarda, egemen düşüncelerdir, başka bir deyişle, toplumun egemen maddi gücü olan sınıf, aynı zamanda egemen zihinsel güçtür.."
•
İleti Sayısı: 1,959
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
39
50 bana da cok gelsi. Yoksa ilgimi cekti radarimda kesinllikle. Max 30 veririm buna.
•
İleti Sayısı: 2,468
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Origin üyeliğim sayesinde indirip oynadığım oyun. özellikle tower defence sevenler için birebir. Oynanışı ben biraz teması farklı olsa da stronghold crusader e benzettim ki onu da çok severdim.
•
İleti Sayısı: 114
Üyelik Yılı: 2022
Imperium:
1
Campaing denedim bugün. Normal zorlukta, 3 kez ve başlangıç haritasında, darmadağın edildim. Son 2 denemede hırs duygusu oyunun önüne geçti. 4. sefere aşırı yorgun, kızgın ama keyifle kapattım. Resmen stratejik fetişizmin oyununu yapmışlar.
Zor, öeh dedirtecek kadar zor bir oyun. Ama oynanır. Hem de uzun zaman
•