RTS: Thronefall
header.jpg?t=1707130755

Klasik bir kule savunması-hayatta kalma-strateji-taktik türündeki bu oyun basit yapısı, çizimleri, renkleri ve oynanışıyla oldukça rahatlatıcı ve eğlenceli bir yapım.
Oynanış süresi kısıtlı olsa da ucuz fiyatıyla değer bir yapım gibi gözüküyor.
Ara

https://store.steampowered.com/news/app/...7029773819

11 Ekim'de erken erişimden çıkıyormuş. Bir süredir takip ettiğim bir oyundu, erken erişimden çıkınca alıp deneyebilirim.
tTRiYax.png
Ara
Oyun tam çıkış yaptı ve şu anda %25 indirimde. Tam çıkış yaptığında fiyat artışı da almamış ilginç bir şekilde. Ben artar sanıyordum.
tTRiYax.png
Ara
Satın alıp 2 saat kadar oynadım. Görünüşüne kıyasla bir hayli derinliği olan bir oyunmuş onu farkettim. İlk izlenimim son derece olumlu. Kesinlikle fiyatına değer.
tTRiYax.png
Ara
Ben de ilk çıktığında alıp oynamıştım. Baya eğlenceli çerezlik bir oyun. Oynanış mekaniklerini iyileştirip daha fazla içerik ekliyorlardı en son baktığımda. Arada kalan varsa alabilir rahatça.
Ara
Hızlı XP kasmak için önerdiğiniz bir mutator var mı? Hem oyunu fazla zorlaştırmayan hem de görece iyi XP veren orta ayar bir tane.
tTRiYax.png
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.