İleti Sayısı: 5,865
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
37
Open World MMO değilmiş. Tuhaf bi açık dünya sistemi var. Neredeyse singleplayer+co op oyun gibi.
•
İleti Sayısı: 2,259
Imperium:
47
ATK değeri sadece kılıç ve ok ile yapılan saldırıları mı arttırıyor yoksa Elemental saldırıları da etkiliyor mu?
•
İleti Sayısı: 3,193
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
20
Oyun baya mobil oyun gibi duruyor(Bilgisayar versiyonu olması üzücü). Kod ile ödül almalar falan. Oyunu öneriyor musunuz? Öneriyorsanız hangi tarafları iyi ve kötü? Tahminen bilgisayarım kaldırmaz ama mobilde var diye duydum.
İleti Sayısı: 12,219
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
99
Oyun zaten mobil tabanlı olması lazım. PC versiyonu da var. Oyun zaten gacha sistemi üzerinden gittiğinden tamamen şansa dayalı. Herhangi bir pvp ögesi bulundurmuyor bazı kısımları co-op oynanabiliyor. Sanırım ileri aşamalarda yenilikler de getirilecektir.
Imperium:
47
Geçen hafta gelen 1.1 yaması ile Liyue hikayesinin sonuna ulaşmıştık. Ben de dün hikayeyi tamamladım ve son görevde oyuna hayran kaldım. Özellikle son cutscene beklediğimden çok daha kaliteliydi.
Keqing ve Ganyu <3
•
Imperium:
47
1.2 Yaması Aralık sonunda çıkıyor.
Banner garantisine sahip olduğum için Albedo bannerından hiç çekmeyip wishlerimi tamamen Ganyu'ya biriktireceğim.
Aşağıdaki 3 kodu kullanarak toplam 300 primogems kazanabilirsiniz:
G3tQq6TOqmE
5KVeIbSxDUU
eATDgIXLD56
•
İleti Sayısı: 109
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Oyun baya iyi belli .. :)
Pc de oldugunu bilmiyordum.
Denemek de fayda var. :)
Aşağıdaki 1 üye merty nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye merty nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Katastrofa
Imperium:
99
Önceden event wish aracılığıyla elde edilebilen karakterleri şu an elde etmenin herhangi bir yolu var mı?
•
Imperium:
47
Zamanla event bannerları geri geliyor.
•
Imperium:
47
30-07-2021, 16:34
(Son Düzenleme: 30-07-2021, 16:54, Düzenleyen: Ayro.)
Oyunda yapacak bir şey kalmadığından(daha iyi ekipman için sürekli aynı grindi yapmaktan başka) ve bannerdan Ganyu çıkaramayınca ocak ayı gibi bırakmıştım. Yeni gelen bölge ile tekrar başladım ve etrafı keşfetme, sandık bulma puzzle çözme hala aşırı keyif veriyor. Oyun beni yine bağımlısı yaptı üstüne de erkenden Ayaka çıkarında daha da keyiflendim.
Ayaka'nın tasarımı ve animasyonları aşırı güzel bu arada. DPS ihtiyacım olmamasına rağmen(Diluc ve C2 Razor) Ayaka kasmaya başladım çıkar çıkmaz. 0 level artifactlı supportlarımın gözleri yaşlı.
Cutsceneler her zaman olduğu gibi harika tabi. Hala Inazuma ana görevini yapıyorum.
Bunun içeriği spoiler
Aşağıdaki 1 üye Ayro nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Ayro nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Katastrofa
Imperium:
99
Inazumadaki eventi yapıp beleş Beidou almak için world questlerin genelini atlayıp ana hikaye rushladım. 3-4 saat içinde eventin tüm görevlerini bitirip event shopdaki her şeyi aldım. Sanırım eventin aşamaları her hafta 1 tanesi olacak şekilde açılmış normalde ama ben zaten eventin sonunda başladığım için hepsi açıktı.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Katastrofa