İleti Sayısı: 1,516
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
16
Yeni başlık acmaya gelmistim. Gec kalmisim. Pek güzeldi ilk oyun. Umarım beklentilerimiz karşılanır.
İleti Sayısı: 2,839
Imperium:
47
İlk oyun çok ilgimi çekse bile savaş sistemine dayanamadığımdan bitirememiştim. Umarım ikinci oyunda daha çekilebilir kılarlar.
İleti Sayısı: 1,574
Imperium:
5
İlk oyunda 0 bir çiftçiydik ve dövüşmeyi öğrenmiştik bu oyunda her şeyi bilen bir lorduz peki neyi geliştireceğiz? God of war ve ragnarok gibi acaba tüm beceriler 0'lanmış bir şekilde mi devam edecek yoksa save aktarma mı olur?
•
İleti Sayısı: 386
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Şu sistemde çalışır mı acaba?
işlemci AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor 3.59 GHz
64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
w10
ekran gtx 1660 super 8 gb
takılı ram16gb
•
İleti Sayısı: 1,574
Imperium:
5
Warband'dan Bannerlorda geçiş gibi olmuş hatta o bile değil. İlk oyunu son denememde cidden severek oynadım combata da alışmıştım. Lakin bunda grafiklerde sadece karakterler cilalanmış gibi duruyor üstüne katılan ek bir grafiksel iyileştirme yok. Savaş durumunda kalkanı tutan adam kılıcı da bir block aracı olarak kullanmak yerine kalkan arkasına götürüp kendini bize açık hale getiriyor(tabii ki dövüş ustası değilim ama izlenilen dizi film gibi şeylerden yola çıkıyorum). GUI da çok hoşuma gitmedi elbette ilk oyundaki kullanım güzeldi aktarım olmuş olabilir ya da working progresstir ama ortaçağ temasına karşın bana çok soft geldi.
•
İleti Sayısı: 1,516
Imperium:
16
Ben çok begendim. Grafik iyilestirmeler az gorulebilir ama sehirler daha dolu hem yapilar hem insanlar acisindan. Eminim karaktere verilen tepkiler de gelismistir. Mesela ıslık calip atı çağırırken yandaki kız şikayet ediyor. Combat ilk oyunda cok beceremedigim için dikkatimi ceken birsey yok ama gizlenme, arkadan saldirma vs. konusunda ilerleme oldugunu dusunuyorum. Bu adamlar herseyin otantik olmasi icin uğraşıyor. Guveniyorum iyi cikacagina.
Aşağıdaki 1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• birisi43
İleti Sayısı: 3,967
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
52
İki şey dikkatimi çekti, ilk oyunda sanki hasar daha fazlaydı, 6-7 kere vuruyorsun burada öyle anca adam devriliyor, ki ağır zırhları falan da yok. İkincisi de kılıçla vuruyor ama tok bir ses çıkıyor, sanki sopayla vuruyormuş gibi. Daha ince kesme hissiyatı verecek bir ses daha hoş olurdu.
•
İleti Sayısı: 9,268
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
26
Lord falan olsak güzel olurdu.
•
İleti Sayısı: 908
Imperium:
1
İlk oyunu baya bir sevmiştim. İkinci oyunun Gold edition'unu ön sipariş geçmiş olabilirim . :)
Aşağıdaki 1 üye birisi43 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye birisi43 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Semavi7
İleti Sayısı: 3,967
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
52
Steam'de erken erişime açıldı. Fiyatı $45.
•
İleti Sayısı: 908
Imperium:
1
Sen yazınca epic te Gold sürüm bin TL demek için geldim. Ama kontrol edince fiyatının iki katına çıktığını gördüm. İyi ki almışım :)
•