RYO: Kingdom Come: Deliverance II
PC'de Denuvo olmayacakmış.
Ara
Ara
91885b23d3c14d2cedf3b75d886229065320c3a7.jpg68e0591afea702a083dc12f413ecd7a87756eff3.png
Ara
Ara
Çıkış tarihi erkene alındı, 4 şubat. Şubatta bir cok beklenen buyuk oyun cikisi vardi, bu hareket cok guzel oldu. Adamlar oyunculari memnun etmeyi biliyor.
[+] 1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(05-12-2024, 15:03)yafeshan : Çıkış tarihi erkene alındı,  4 şubat. Şubatta bir cok beklenen buyuk oyun cikisi vardi, bu hareket cok guzel oldu. Adamlar oyunculari memnun etmeyi biliyor.
Evet Avowed ve AC: Shadows var gerçi Shadows çıkmadan fail vermeye başladı.
Ara
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ara
5 saat sonra yayında.

Ara
Ara
İlk oyuna da ön sipariş vermiştim. Yenisini de ön siparişle aldım. Ortaçağ-realistik RPG'de alternatifi yok maalesef.
Vir sapit qui pauca loquitur
Ara
(19-01-2025, 15:01)Emirhan : İlk oyuna da ön sipariş vermiştim. Yenisini de ön siparişle aldım. Ortaçağ-realistik RPG'de alternatifi yok maalesef.
İzometrik seviyorsan Expeditions serisi var.
Ara
Ara
Ara
Ben de oyunu ps5 pro için aldım bugun ön indirmeye acilcak sali aksami giris yapicaz baya heyecanliyim oyunla ilgili hype yuksek umarim guzel cikis yapar.
Ara
Ara
Yine taş gibi oyun yapmislar. Her sene oyun cikartan Ub*soft utanir mi? Sanmam
Ara
GTA 6 bu sene çıkmazsa (büyük ihtimalle çıkmaz) açık ara yılın oyunu olacak kapasitede oyun yapmışlar. İlk oyunun kickstarter aşamalarını hatırlarım nereden nereye gelmişler dedirtti. AAA kalitesinde gözükmesi bir yana yıllar sonra ilk defa bir oyun bana RDR2 oynuyorken hissettiklerimi yaşattı. Rockstar kalitesinde olmasa bile yaklaşmışlar. Gerçekten büyük iş.
youjo-senki-the-saga-of-tanya-the-evil.gif
[+] 1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bu oyunda dovus mekaniklerinin yeterince gercekci oldugunu dusunmuyorum. Daha kanli olmaliydi. Yuzune gürz indirilen birinin yuzu paramparca olmali ve oluk oluk kan akmaliydi. Ya da kafa, uzuv kesme olmaliydi. Sonucta +18 oyun. Oyunlarin neden yeterince vahseti yansitmadiginu anlamiyorum. Filmde yapinca oluyor da oyunda neden olmuyor? Oyunda sanki bir insani degil de kumdan bir mankeni dovuyorsun.
Ara
Oyun gayet iyi gidiyordu 2. Haritaya geçene kadar, 2. Haritaya geçtiğim gibi tonlarca bug karşıma çıkmaya başladı ki bazıları direkt oyunu kıran türden, 1. Haritada saddce 1 tane bugla karşılaşmıştım, herhalde gta6 ile rekabet etmemek için oyunu erken çıkardılar diye düşünüyorum 2. Haritanın acilen bug fix alması lazım. Onun dışında dövüş mekanikleri çok kolay geldi rahatlıkla oyundaki tek şehirde katliam yapabiliyorsun çok zorlanmadan, artık hardcore modu bekleyeceğiz onun için.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.