İleti Sayısı: 387
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
1.5.6-1.5.6 ve 1.5.7 - beta var hangisini seceyim?
•
İleti Sayısı: 2,026
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
28
Hiç bir beta programına katılma seçeneğini seçerseniz oyununuz sürekli en güncel sürüme yükseltilir.
Aşağıdaki 1 üye Athule nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Athule nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cennaro
İleti Sayısı: 2,019
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
27
Oyuna 14.6 gb güncelleme geldi.
Aşağıdaki 1 üye Rzenma nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Rzenma nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cennaro
İleti Sayısı: 727
Imperium:
7
Güncellemeler fixlerimi içeriyor, yoksa oyuna yenilik getirmişler mi ?
" Hemen herkes tartışabilir, fakat güzel konuşabilmek herkesin yapabileceği bir iş değildir. "
•
Imperium:
27
Geldiği söylenen yenilikler bunlar ama deneme fırsatım olmadı.
İleti Sayısı: 6,426
Imperium:
79
Bana mı öyle geliyor yoksa gelişim süreci çok mu yavaş ileriyor?
•
İleti Sayısı: 1,576
Imperium:
5
•
İleti Sayısı: 728
Imperium:
0
Erken erisimden cikmadan oynanmicak gibi aldim alali 5 saat zor dayanmisimdir oyunun ici cok bos geliyo bana
•
Imperium:
0
Tesekkurler arkadaslar. Bana da cok bis geliyor oyun hala kaplama kasma takilma sikintilari var. Hadi bu benim sistem kaynakli diyelim, objeler hala az. Silah zirh cesidi ilk oynadigim gibi geldi. Iki sorum var, strugiya ile vareg yapmak istiyorum ama o birim agacindaki ilk askeri birimi bulamiyorum ot ile basliyordu ismi. Nerden bulabilirim?
Sehir isimlerinin yaninda bazen sari migfer ikonu cikiyor, o nedir?
•
Imperium:
27
Sarı miğfer o şehirde turnuva var demek arenaya girip katılabilirsin.
Birime sağ tıklayınca gelişim ağacı çıkıyor.
Aşağıdaki 1 üye Rzenma nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Rzenma nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cennaro
Imperium:
0
Gelişim ağacı nasıl açılır sormuyorum o birim köyde mi şehirde mi kasabada mı çıkar onu soruyorum, çünkü hiçbirinde bulamadım.
•
İleti Sayısı: 2,261
Imperium:
47
Vareg'ten kastın Varyag ise onlar soylu birimler. Köylerden askere alabiliyorsun ancak çıkma oranları normal köylülerden daha düşük olduğundan sürekli araman lazım. Ayrıca banditler de bir yerden sonra bu askerlere yükseltilebiliyor. Örneğin Deniz Yağmacıları(Sea Raiders) Varyag Veteran olabiliyor.
Aşağıdaki 1 üye Ayro nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Ayro nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cennaro
Imperium:
0
Esirler aklima geldi acikcasi lakin ekibime katamıyorum, hangi ozelligi yukseltmem gerek? Liderligi yukselttim olmadi yine. Bir de suvari olan companionlarin adlari nedir? Ne tarafta cikiyorlar?
•
Imperium:
27
Cazibe özelliği esirlerin ekibe katılma oranını artırıyor. Tier 5 ve 6 askerler sana katılmıyordu diye biliyorum. Companionlara binicilik yetenekleri varsa at verebiliyorsun. Belirli bir yerde çıkmıyorlar bütün şehirleri geziyorlar rastgele. Yeni yamada demirci companion bulamadım :(
• cennaro
Imperium:
0
Betalarda hic biri seçeneğini sectim oyun hala 1 5 7, 1 5 8 olmadi.
Varnogorod muydu neydi orada demir atolyesi actim, bir rehberde sehre bagli koylerde birincil uretim ne ise ona gore bir atolye acin denmisti. Ben de koylerden birinde demir var diye o atolyeyi actim, uzum suredir acik ama max 35 dinar kazaniyor. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir?
•
Imperium:
27
10-02-2021, 19:40
(Son Düzenleme: 10-02-2021, 19:46, Düzenleyen: Rzenma.)
Oyunu silip tekrar kurmayı deneyin beta programında değilseniz son sürümü yüklemesi lazım.
Yeni yamada yoldaşları daha da detaylandırmışlar yeni bir karakter açtım uzun uğraşlar sonucu bir tane demirci yoldaş bulabildim. Kendi karakterimde yeni silah parçaları öğrenme olasılığını artıran yetenekleri seçerken demirci yoldaşa üretim ile ilgili yetenekleri verdim. Bazı silahlar çok fazla tecrübe puanı ve para kazandırıyor özellikle bazı ciritler hem üretmesi de kolay sadece bir demir bir ahşap gerekiyor. Balıkçı zıpkını gibi olan cirit mesela o parçayı bulabilirseniz boyutunu sona kadar çekip sadece ondan üreterek çok kısa sürede demircilikte son seviyeye ulaşabilirsiniz.
• cennaro
Imperium:
0
14-02-2021, 00:38
(Son Düzenleme: 14-02-2021, 14:32, Düzenleyen: cennaro.)
Krallık kurdum, bazı kale ve şehirleri valilerime vermek istiyorum ama olmuyor hepsi bende görünüyor. Krallığı ilan etmeden önce bazı tımarları onlara vermiştim halbuki.
Krallığıma nasıl yeni klanlar ekleyebilirim?
Şu an karakterim evli değil nasıl evlendirebilirim? Ayrıca oyunun başında bazı veletler vardı, onlar alakasız şehirlerde kaldılar nasıl yanıma alabilirim?
Nasıl başkent seçiyoruz?
Atlı okçuya düşmanın etrafında dolanıp ok attıran komut hangisi, saldır diyorum yakın temas kuruyor.
Party limitini nasıl artırabilirim?
Karakterlerin nerede olduğunu soramıyoruz artık sanırım. Ansiklopediden bakmak zorunda kalıyorum, o da her zaman yazmıyor.
•
Imperium:
0
Warband'de bayıltıcı silah kullanımı vardı bunda o komutu bulamadım.
Kılıç yaptım ama envantere girmedi.
1 5 8 ile beraber karakter ve item resimleri görünmüyor veya yükleniyor işareti dönüp duruyor sizde de oldu mu bu?
•
Imperium:
27
(14-02-2021, 00:38)cennaro : Krallık kurdum, bazı kale ve şehirleri valilerime vermek istiyorum ama olmuyor hepsi bende görünüyor. Krallığı ilan etmeden önce bazı tımarları onlara vermiştim halbuki.
Krallığıma nasıl yeni klanlar ekleyebilirim?
Şu an karakterim evli değil nasıl evlendirebilirim? Ayrıca oyunun başında bazı veletler vardı, onlar alakasız şehirlerde kaldılar nasıl yanıma alabilirim?
Nasıl başkent seçiyoruz?
Atlı okçuya düşmanın etrafında dolanıp ok attıran komut hangisi, saldır diyorum yakın temas kuruyor.
Party limitini nasıl artırabilirim?
Karakterlerin nerede olduğunu soramıyoruz artık sanırım. Ansiklopediden bakmak zorunda kalıyorum, o da her zaman yazmıyor.
2- Klan lideri ile konuşup krallığına davet ediyorsun. Eğer başka bir krallığa bağlıysa oradan ayrılmayada ikna etmen gerekebilir.
3- Karşı cinsten bekar birini bulup ateşli bir hayranı olduğunu söylüyorsun. Sonra birkaç gün arayla tekrar buluşup konuşuyorsun evlenmeye ikna edebilirsen aile büyüğü ile görüşüp onayını alıyorsun.
5- Atlı okçuya saldırma emri verdiğinde menzilli olarak saldırıyor yakın temasa girmiyor.
6- Liderlik yeteneği parti limitini artırıyor idarecilik yeteneği yüksek bir yoldaşına iaşeci rolü verirsen yine parti limiti artar. Bazı yetenekelrde parti limitini artırıyor.
7- Kendi karakterlerinin nerede olduğunu her zaman ansiklopedide görebiliyorsun sanırım.
9- Hiç böyle bir sorun yaşamadım.
10- Hiç böyle bir sorun yaşamadım.
• cennaro
Imperium:
0
27-02-2021, 00:32
(Son Düzenleme: 27-02-2021, 01:45, Düzenleyen: cennaro.)
Evlenmek istedigim kadinlarin bazilarinin babasi olmus oluyor, kimden isteyecegiz bunlari?
Bir de tanisma gorusmede en sona geliyorum, ailemi ikna et gibi bir sey soyluyor, tamam oyleyse cevabini veriyorum. Tekrar kizla konusunca bana bir sans daha ver secenegi cikiyor. Tabii olmaz diyor. Bunu nasil cozecegiz?
Bu arada oyunu silip yuklemistim ama hala 1 5 7'de kaldi oyun.
•
|