RYO: Starfield
Çıkış tarihi 6 Eylül TSİ 03.00'e tekabül ediyor.
IbnE9P2.gif
Ara
Üstad.

Ara
F4dzu2eW8AAAMuc?format=jpg&name=mediumF4dzvHJWwAAQd6t?format=jpg&name=mediumF4dzvYiXsAA8CEC?format=jpg&name=mediumF4dmAA8WkAA7vt4?format=jpg&name=mediumF4dmAN1W0AAIFXb?format=jpg&name=mediumF4dmAbwXAAAqGz2?format=jpg&name=medium
Ara
Daha önce bahsedildi mi bilmiyorum ama gezegende 5 farklı iniş noktası olacakmış ve bu noktalar arası yürünemyecekmiş. Sanırım gezegende binek tarzı birşey de olmayacak, oyun motorunu zorlamamak ve optizasyon için sanırım böyle gitmişler.
image.png
[+] 1 üye Sezar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Modcular ona el atar.
Ara
F4i9UhJWEAAIykA?format=jpg&name=mediumF4i9UwkXIAAdvKR?format=jpg&name=mediumF4i9U_WXYAAkCfv?format=jpg&name=medium
Ara
Az daha Fallout 4 gibi karakterimiz sesli olacakmış. İyiki olmamış.
Ara
WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
F4yaGAGWMAAJ9Vv?format=jpg&name=mediumF4yaGT5XEAMjncG?format=jpg&name=mediumF4yaGk4XgAE-u9l?format=jpg&name=medium
Ara
Bu oyunun karakter görselleri açısından patlayacağını düşünüyorum. Bir olmamışlık var sanki ama hayırlısı bakalım.
Ara
Ara
Bir iki videoya baktım animasyonlar, kaplamalar,... bana Gta V'i anımsattı. Bu devirde koskoca bir firmanın bu grafiklerle oyun çıkarması üzücü.
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
(31-08-2023, 23:03)cemal : Bir iki videoya baktım animasyonlar, kaplamalar,... bana Gta V'i anımsattı. Bu devirde koskoca bir firmanın bu grafiklerle oyun çıkarması üzücü.

koşma mekanikleri moonwalk yapıyor hissi uyandırıyor
[+] 1 üye HulkSpider03 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
RPG yönü olsun F4 gibi action oyunu olmasın yeter bana.
Ara
Ge force nowa gelecek mi bilgi var mı?
Ara
(01-09-2023, 14:50)Justicar : Ge force nowa gelecek mi bilgi var mı?

Nvidia'nın bu hafta çıkardığı eylülde gelecek oyunlar listesinde yoktu. Onun dışında hiçbir bilgi yok, umarım gelir.
Ara
Gamespot IGN ve PC Gamer puanları azıcık düşük kalmış.
Ara
2023'e göre kötü oyundur. Çeşitli fan grupları ve paralı yayıncılar tarafından boş yere övülmektedir. Bir çok kötülüğün bahanesi olarak oyun motoru gösteriliyor. Dolayısıyla modla, güncelleme ile falan bu kötülüklerin düzeltilmesi pek mümkün değil. IGN tarafından verilen puan yerinde olmuş, adamı boşuna linçlediler. 899₺ değil muhtemelen 299₺ bile etmez.
Ara
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Evet her yere fast travel ile gitmek biraz can sıkıcı, açıkçası bana NMS ile karşılaştırılması biraz haksızlık gibi geliyor.

NMS uzayda geçen bir minecraft bir oyun hedeflerken bu oyun bir uzay RPG'si. Fazla beklentilerle girildiği ve büyük bir hype olduğu için eleştirileri anlıyorum. Ben açıkcası oyunun hikaye yönünü, görevleri, sürekli yapacak birşey olmasını birşey yaparken başka birşeye denk gelmeyi beğendim. Uzay gemisi modifikasyonu oldukça hoşuma gitti. Şimdilik 7 saat oynadım, izlenimlerim bunlar. Ama şunu da söylebilirdim ki karşılaştırma yanlış olsa da NMS'nin büyüklüğünü bir kez de anladım. Adamlar tek başına acayip bir çığır açmış ki bazı yönlerden bethasha bile gerisinde hala.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.