RYO: The Witcher 3: Wild Hunt
Bu ritim Medieval'den biliyorsundur.
Daha kolay para kazanmanın yolunu bulmayılım. Zorda oynarken bulunan silahlarla savaşmak cidden uzun sürüyor. Başarıyorsun ama gereksiz bir uzunluk söz konusu, sanki almışlar yaratıklara +can, +zırh basmışlar resmen xd
Ara
Kolay para bulduğun şeyleri parçalamak yerine satarak oluyor genelde. Silah/zırh olarak witcher setleri yeterince güçlü. Levelin yettikçe upgrade ederek güçlendirebilirsin. Ben de en zorda oynadım hep. Igni fazla op bi de. Lvlin yettiği herkese ıgni ata ata oyunu bitirebiliyorsun.
Sic Parvis Magna
[+] 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
image0.png

The Witcher 3: Wild Hunt, çıkış yaptığı 2015 yılından bu yana Steam platformunda 94 bin anlık oyuncuyla rekor kırdı.

Ayrıca 'The Witcher' oyun serisiyle adını duyuran Polonyalı oyun yapım şirketi CD Projekt Red'in hisseleri, 2009 yılından bu yana %21000 büyüme kaydetti. Şirket, Avrupa'da son 10 yılın en büyük ticari büyüme başarısını da elde etmiş oldu.
Sic Parvis Magna
[+] 7 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Oyunun müzik direktörü kendi müzisyan arkadaşlarını davet ederek 5. yıla özel müzik çıkarmış. Fena değil bence.

Ara
https://twitter.com/witchergame/status/1...0557766657 :Over 50 million adventurers joined Geralt on his journey from Kaer Morhen to Vizima, through Flotsam and Vergen, Velen and Novigrad to Skellige Isles and Toussaint, and many, many more places, time and time again…

Thank you and may we meet on the path again! ⚔

The Witcher 3: Wild Hunt, 50 milyon satış rakamına ulaşmış.

Cyberpunk 2077'den sonra dördüncü bir Witcher oyunu yapacakları ve Ciri hakkında olacağı ile ilgili de söylentiler var.
76561198034761601.png
[+] 2 üye Craetus nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Her şeyiyle harika oyun. Normal zorlukta bitirdim biraz hikayenin tadına varayım diye(hikaye de hikaye ama). Bir kaç sene geçsin en zorda bitirmeye çalışacağım bir de.
Ara
(30-05-2020, 01:01)Craetus :
https://twitter.com/witchergame/status/1...0557766657 :Over 50 million adventurers joined Geralt on his journey from Kaer Morhen to Vizima, through Flotsam and Vergen, Velen and Novigrad to Skellige Isles and Toussaint, and many, many more places, time and time again…

Thank you and may we meet on the path again! ⚔

The Witcher 3: Wild Hunt, 50 milyon satış rakamına ulaşmış.

Cyberpunk 2077'den sonra dördüncü bir Witcher oyunu yapacakları ve Ciri hakkında olacağı ile ilgili de söylentiler var.

Umarım gerçek olur o söylentiler, evren geniş olduğu için çok fazla senaryo çıkabilir bence.
[+] 2 üye Kirpi nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Haritadaki şu beyblade tarzı işaretler ne arkadaşlar. Aşağıyı gösteriyor ama ne bir mağara girişi ne yeraltı tüneli bulabildim.
eBCfTx.png
Ara
Portallar. Keira ile yaptığın görevdeki portallar sanırım.
Ara
Tüccarlar kılıçlara demircilerden daha fazla para ödüyor? Neden böyle ? Düşmanlardan düşen itemleri nerde satmak mantıklı ?
Ara
https://steamcommunity.com/sharedfiles/f...=756607382
https://game8.co/games/Witcher3/archives...he%20game.
Genel olarak Novigrad ve Oxenfurt dışındaki yerlerde satmayın deniyor. Detaylar için linke bakabilirsin.
Sic Parvis Magna
Ara
Oyundaki "zengin" tüccarlar fakir tüccarlardan daha fazla para öder itemlere vs. Fakir demirci vs Zengin tüccar karşılaştırması yapmış olabilirsin. Açıkçası fakir tüccarlara satmadığın sürece pek önemli değil. Novigrad görevlerinden sonra elinde fazladan para kalıyor hep. Ki oyunun ilk yarısı bile değil bu aşama.
Ara
CjklDL.png
Bu yağı üretirsem tüm canavarlar için ayrı ayrı yağ uygulamama gerek kalmıyor mu? Gayri-insanlar diyor.
Ara
elfler cüceler için kulllanılan bir tabir
[+] 1 üye BeRDuSH nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Non human dediği humanoid olan ama insan ırkından olmayanları kastediyor. Elf, cüce vb.
Ara
Yetenek puanları sıfırlama iksirini aldım. İksir slotuna koyuyorum. Ama gözükmüyor. Nasıl kullanacağım bu iksiri ?
4w348B.png
Q9FKSo.png
Ara
Slota koymuyorsun. Envanterden direkt kullan diyorsun.
Sic Parvis Magna
Ara
O nasıl olacak @altnkurt. Çift tıklamayı denedim.
Ara
Envanter açıkken eşya üzerine sağ tık yapacaksınız bir kere. Gelen emin misiniz mesajına da evet derseniz sıfırlanır skilleriniz.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.