İleti Sayısı: 1,418
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
4
Oyunu savelediğimde, save dosyası alınıyor fakat 0 kb olarak gözüküyor haliyle oyun güme gitmiş oluyor. Autosavelerde aynı şekilde 0kb olarak gözüküyor. Oyuna devam etmek istediğimde old_autosave'den devam etmek zorunda kalıyorum. Var mı çözümü?
Normalde MP oynarım tüm oyunlarımı, SP'de bir oyun açayım dedim 1560'lı yıllardan sonra bu sorunlar çıkmaya başladı.
•
İleti Sayısı: 26,412
Imperium:
139
Cloud'a kaydetmeyi denedin mi?
•
Imperium:
4
Cloud'a kaydetmeyi deneyince oyun bekliyor sonra kapanıyor.
Arada bir alt-tab yapıyorum acaba onunla ilgisi var mıdır?
İşin ilginci oyunun hiçbir hata vermemesi. Savaşırken toprakları işgal etmeme rağmen işgal ettiğim görünmediği zaman save game bugunun başladığını anlıyorum.
•
İleti Sayısı: 26,412
Imperium:
139
Oynarken arada sırada alt tab yapıyorsan Windowed Fullscreen oynamanı öneririm, o şekilde gerçekleşebilecek sorunların önüne geçiyor.
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Pierro
Imperium:
4
Deneyeceğim, teşşekürler.
•
İleti Sayısı: 2,694
Imperium:
15
Benim oyundada hem autosave hem manual save yaparken bir uyarı geliyor(Backup save falan birşeyler söylüyor her autosave yaptığında karşıma çıktığı için kanser etti beni.Çözümünü bulamamış olmam daha çok kanserlik :P ) eğer save alındığı gün oyunu kapatırsam save dosyası 0 Kb olup bir daha açılmıyor.
Bu yüzden save aldıktan 1-2 gün sonra oyunu kapatıyorum.Save alınmadığı bir gün kapattığımda save hiç silinmedi.
•
Imperium:
4
Save alırken saveyi compresslemeyince sorun düzeliyor.
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Ben hiç compresslemedim daha ama yine de oluyodu.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 6,477
Imperium:
17
Yeni güncelleme gelsin düzelir hele
•
İleti Sayısı: 795
Imperium:
12
32 bit ve 2 gb ramsa benim gibi bu sorun vardı çözüldü bende.2 den fazla ram varsa çözümlerde cmd ye yazılan bi kod var onu deneyin
•
İleti Sayısı: 795
Imperium:
12
Evet o. bende 2 gb ram var onu 2500 yapmıştım :)
•
İleti Sayısı: 7
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Arkadaşlar bende EU4 de singilplayer oynarken bazen 20 bazen 30 sene sonra oyun donuyor. çıkıp girdiğimde veya oyunu silip yüklediğimde değişmiyor bu seferde başka bir tarih de donuyor. Bu sorunu nasıl çözerim ? bilgisayarım 2 gb ram 1 gb ekran kartı var ? 1t hafıza windows 7 i5 işlemci var.oyun çok hoşuma gidiyor bu yüzden oynayamıyorum....
•