Secret Hitler [Yeniden]
secret-hitler.jpg

Secret Hitler, Kickstarter'da başarıya ulaşmış, Werewolf/Mafia - Resistance tarzı oyunların harmanlanmasıyla oluşan bir oyun. 2. Dünya Savaşı öncesinde Almanya'da hükümeti ele geçirmeye çalışan gizli Faşist üyeler ve Hitler ile, çoğunluğa sahip ama kimin hangi tarafta olduğunu bilmeyen Liberallerin çatışmasını konu alan 5 kişiden 10 kişiye kadar oynanabilen bir rol yapma oyunudur.

İletisini attıktan sonra düzenleyen kişiler oyundan atılır. Mesajınızı atmadan önce iyice düşünün, değiştirmelere izin verilmemektedir.

Oyun hakkında oyun dışı konuşmalar yapmak yasaktır. Oyunun eğlenceli olması için, söyleceğiniz her şeyi konu içerisinde söyleyin, oyun dışı bilgi paylaşımı yapmayın. (Ö.M)

Rolünü uzunca müddet oynamayan kişilerin turu rastgele seçilip oyuna devam edilecek.

OYUNCU LİSTESİ

Ara
Katılıyorum. Umarım bu sefer de yanlış anlaşılmalar yüzünden oyun bitmez.
Ara
benide yaz hocam
Ara
Bende katılırım.
Ara
Katiliyorum
Ara
Katilmak isterim.
Ara
Ben de katılmak isterim.
Ara
Oyuncu gerekirse buralardayım.
Oyları nasıl aynı anda kullanacağız?
Ara
(28-08-2018, 13:08)fff7 : Oyları nasıl aynı anda kullanacağız?
Aynı anda derken? "Ja" ve "Nein"lar için belirli süre olacak o süre zarfı içinde kullanacaksınız.

Ekleme: Oyuna bir kişi daha katıldığı vakit 24 saatlik süre başlayacak o 24 saat içinde de kimse katılmazsa 8 kişi olarak oyuna başlayacağız.
Ara
.
(28-08-2018, 13:27)Hatake Kakashi :
(28-08-2018, 13:08)fff7 : Oyları nasıl aynı anda kullanacağız?
Aynı anda derken? "Ja" ve "Nein"lar için belirli süre olacak o süre zarfı içinde kullanacaksınız.

Ekleme: Oyuna bir kişi daha katıldığı vakit 24 saatlik süre başlayacak o 24 saat içinde de kimse katılmazsa 8 kişi olarak oyuna başlayacağız.

Table top oynarken o şekilde oynanıyor. Late gamede kilit faktörlerden biri aynı anda oy kullanmak ama burada uygulamak zor o yüzden bir sistem var mı diye sormuştum. Haydi bakalım merakla bekliyoruz.
[+] 1 üye fff7 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Katılım açıksa katılabilir miyim?
Rejoice! 
Ara
(28-08-2018, 19:21)SoberII : Katılım açıksa katılabilir miyim?
Ekledim.

Bahsettiğim 24 saatlik süre başladı yarın bu saate kadar katılım açık olacak. Yarın bu saatlerde başlıyoruz.
Ara
(28-08-2018, 21:21)Hatake Kakashi :
(28-08-2018, 19:21)SoberII : Katılım açıksa katılabilir miyim?
Ekledim.

Bahsettiğim 24 saatlik süre başladı yarın bu saate kadar katılım açık olacak. Yarın bu saatlerde başlıyoruz.

Teşekkürler.
Rejoice! 
Ara
Oyun başlamıştır, herkesin rolünü özelden bildirdim.

Başkanlık Sırası;
  1. Consul Of Time
  2. SoberII
  3. Bayoj
  4. Sezar
  5. Onur34
  6. 25itroy25
  7. Duman
  8. fff7

Sayın @Consul of Time, en kısa zamanda şansölye seçiniz.
Ara
Bence 15 26 37 48 oynayalım.
[+] 1 üye fff7 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Saygıdeğer Parlementomuzun Kıymetli Vekilleri
Weimar Cumhuriyetinin sayın vekilleri olarak yeni kurulacak koalisyonlarda önemli bir rol üstleneceğiz. Bu koalisyonların eşit dağılımı ve parlementodaki faşist çokluğun kanun çıkartmasına engel olmak için SPD, KPD, DNVP ve Zentrum olarak düzenli bir bakanlık dağılım çizelgesi oluşturmalıyız. Yani danışıklı dövüş ve tekelleşmeyi (powerplay) engelleyecek olan bu yeni "Düzen" sayesinde Almanya aydınlanacaktır. Bu düzen uyarısınca hükümet dağılımı aşağıdaki gibi olmalıdır:

1-5 5-1
2-6 6-2
3-7 7-3
4-8 8-4

Bu düzen vekillerden birinin NSDAP üyesi olduğu hakkında yüksek şüphe ve ya kanıt olana kadar devam etmelidir.

Es lebe die Demokratie
Es lebe der Liberalismus
[+] 5 üye Bayoj nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Katiliyorym
[+] 1 üye Dreyfus nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
@Sezar ı şansölye olarak atıyorum.
[+] 1 üye Consul of Time nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(29-08-2018, 23:24)Consul of Time : @Sezar ı şansölye olarak atıyorum.

@Bayoj beyefendi tarafından düzenlenen sisteme neden karşı geldiğinizi sorabilir miyim?
[+] 2 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.