13-01-2016, 21:54
Olmuş? Daha koymadım ki.
Shogun 2 : Ana Senaryo - Ekran Görüntüleriniz
|
12-02-2016, 20:07
Date'yle oynuyorum @uçan erişte Türkçe yama harika
Siyasette muhabbet... Hepsi yalan, palavra...
Doğru sözü “Kül Tegin” kitabesinde ara...
14-02-2016, 14:30
Rica ederim, @Ahrep. Beğendiğine sevindim. :]
Kusur benim imzamdır. Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı.
17-03-2016, 21:45
Fots oynamaya başladım. NTW severlerin çok hoşuna gidecek bir oyun olmuş aslında. Keşke NTW'nin de üzerine bu oyun kadar düşülseydi kritik bir hata olarak görüyorum.
Şimdiye kadar en uzun süre oynadığım campaign oldu. İmparator'un taraftarlarının çok zayıf düşmesi sebebiyle istediğim gelişmeyi gösteremedim.
O kadar campaign oynadım böylesini ilk defa görüyorum. Ikko Ikkı'nın sorunu nedir? Bana birinci savaş açışında her şeyi bırakıp tüm ordusuyla başkentime geldi ve yok edildi. Imagawa'nın beni rahatsız etmesinden dolayı ateşkes yaptım. Bir yıl sonra o kadar düşmanının içinde bana tekrar savaş açtı ve yine agresif bir şekilde tüm ordusuyla sınırlarıma girdi ve bunu tüm ülke ile ilişkilerini mahvetmeyi göze alarak yaptı. Ikko Ikkı özellikle Hattori'yi mi bu kadar düşman görüyor? Tarihte çok büyük uyuşmazlık falan mı vardı?
@uçan erişte
19-05-2016, 16:27
20-05-2016, 00:06
O daha çok oyunun yapısından kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Yani yapay zekâ, oyuncuyu temel alıp onu zorlayacak şekilde hareket ediyor olabilir. Tarihte İkko İkki ile kanlı bıçaklı hasım olarak Oda Boyu var diye biliyorum.
Kusur benim imzamdır. Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı.
20-05-2016, 07:46
Ateşkesten sonra gücünü toplayıp tüm ülkeyle ilişkilerini mahvetmeyi göze alarak hemen savaş açtı, gerçekten anlam vermek zor. Şu oyunu o kadar oynadım Ikko Ikkı klanını hep garipsemişimdir.
22-05-2016, 16:30
Şu anki Hattori oyunumdan, bugüne kadarki en eğlenceli ve ilgi çekici campaignim oluyor.
04-09-2016, 22:18
Eskilerden buldum fotoları.Devlet isimlerini unuttum ama iyi bombalamıştım her yeri. Birazda Kıyım yaptıktan sonra ... Aile fotoğrafınıda çekip ülkemize geri döndük. |
|