İleti Sayısı: 3,193
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
20
Oyun çok ilgimi çekti, bir gün oynarsam incelememi bırakırım.
İleti Sayısı: 6,373
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Rimworld'e benzediğini görmek ilgimi bir hayli cezbetti. Her ne kadar bu grafik tarzına mesafeli olsam da denemeyi düşünüyorum. Muhtemelen biraz daha gelişmesini beklerim.
İleti Sayısı: 3,967
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
52
Benim de çok ilgimi çekti. Erken erişim olmasa almıştım. Özellikle Rimworld'e nazaran üçüncü boyutun varlığı ciddi bir farklılık sunuyor. Arayüz bir tık kötü geldi gözüme, grafiklerin de üzerinde oynamalar yapılabilir sanki. Umarım geliştirmeyi bırakmazlar.
•
İleti Sayısı: 1,570
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
44
1 Şubat'ta yeni güncelleme geldi. Update #3:
•
İleti Sayısı: 3,659
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
Oyunu kasaba geliştirme sanıp almıştım ama açtığımda daha çok rimworld benzeri olduğunu fark ettim. 40 tl'den aldığım için iade etmeyi planlamıyorum ama bir tık hayal kırıklığına uğradığımı söylemeliyim.
Aşağıdaki 1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Craetus
İleti Sayısı: 369
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Oyun Rimworld + Stronghold + Minecraft karışımı desem Minecraft dışında çok yalan olmaz, sardı mı sarıyor, hala erken erişimde fakat sürükleyici, burada herkesin kale yapma hevesi olduğunu düşünüyorum, dün 2 sıra odundan sur yaptım mesela sonra onu evin çatısıyla birleştirdim evin içine de merdiven attım, daha gelmedim ama çukurlar kazıyorsun Yedikule Zindanları gibi...