Siyasi harita sorunu.(renkler gözükmüyor)
başlıkta da belirttiğim gibi, devletlerin siyasi haritasında renk renk ayrılmaları gerekiyor fakat bende o renkler yok :( örneğin Osmanlının siyasi haritadaki toprak renkleri açık yeşil fakat bende o renkler yok buda karışıklığa sebep oluyor,bunun sebebini bilen var mıdır ? türkçe yama kullanıyorum fakat onun sebep olacağını sanmıyorum.
Ara
Türkçe yama sebep oluyor. Yamanın sahibiyle geçenlerde konuştuğumda aynı sorundan bahsetti.
(27-11-2016, 20:03)Duman : Türkçe yama sebep oluyor. Yamanın sahibiyle geçenlerde konuştuğumda aynı sorundan bahsetti.

anladım çok teşekkürler 1.9 türkçe yama çıkınca onu yükleyelim o zaman versiyon uyuşmadığı için mi yapıyormuş ki acaba :)
Ara
Durumu çözüp 1.19 güncellemesi yapacaktır kısa zamanda diye tahmin ediyorum. O zamana kadar İngilizce oynayıp takıldığın kısımları burada sorabilirsin, yardımcı oluruz.
evet yamadan dolayı yapıyormuş 1.19 yaması güncellediler onunla düzelmişti fakat oyuna yine ufak bi güncelleme geldi bu seferde arkadaşlarımla oynamak istediğim zaman versiyon uyuşmazlığı olduğu için silmek zorunda kaldım :)
Ara
(27-11-2016, 20:20)Duman : Durumu çözüp 1.19 güncellemesi yapacaktır kısa zamanda diye tahmin ediyorum. O zamana kadar İngilizce oynayıp takıldığın kısımları burada sorabilirsin, yardımcı oluruz.

Duman bey bende aynı sorunu yaşıyorum haritayı politikaya getirmeme rağmen devletlerin renkleri gözükmüyor ve inanın oyundan soğutuyor. Türkçe yama hungary güncellemesi gelmeden önce kullanıyordum zaten güncelleme gelince yamada gitti yani yama falan yok ama yinede renkler gözükmüyor çok acil yardımınızı bekliyorum.
Ara
ben türkçe yama kulanmıyorum ama siyasii harita renkleri gözükmüyor onun yerine herşey mavi
Ara
@fatih tavsan Yaşadığın sorunla ilgili bu konudan devam edebilir, diğer arkadaşların yardımcı olabilmesi için sorununla ilgili daha ayrıntılı bilgi verebilirsin. Bu konuyu açan arkadaşın sorunu yaklaşık 10 ay önce çözülmüş, başka sorunlarla sorunu çözülmüş konuları tekrardan gündeme getirmeye gerek yok.

Konu benzer sorun yaşayanlar tarafından sürekli uplandığı için konuyu kapatıyorum, yaşadığınız benzer bir sorun üzerine başka bir üyenin açtığı konudaki çözüm önerileri sorunun çözülmesiyle sonuçlanmıyorsa, bu durumda çözüme ulaşmış konuya yazmak yerine ayrı konu açmalısınız.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.